Dagen D

Idag bär det av till Cypern, ska tänka på alla er som är hemma i regnet.

Jössie och Cicci vi ses på fredag ;D

Ha det bra dudes!

dan före dan, oh yes it is.

Hur många lampor har du i ditt rum? 8 eller nåt
Vilken låt spelas mest hos dig just nu? Olika låtar med T-pain och 50 cent
Favoritfrukt? Vattenmelon, vindruvor
Har du någon konstig vana, isf vad? Hmm..rapa kanske..
Linje på Gymnasiet? jag gick mode & design
Hur gammal är du? 19
Är du helsvensk eller har du utländskt påbrå? totally svensk
Har du någon kommande resa planerad, isf vart och när? Cypern imorn, Thailand i November och då blir det säkerligen malaysia och kanske laos också.. 
Favoritserie? Kollar inte så mycket på serier. Men scrubs diggar jag..
Lekte du med Barbie när du var liten? oja!
Ditt nästa köp? det blir imorgon på arlanda, lite småsaker och säkerligen öl
Saknar du någon just nu? jaa
Säger du "kavjar" eller "Káviiar"? kavijar
Har du ont någonstans? jaa, i axeln, det är nått eller någon som bitit mig..
Har du lätt eller svårt för att prata om känslor? lite både och tror jag. beror på vem jag pratar med.
Vad gör du just nu? väntar på att det ska bli imorgon
Vad ska du göra imorgon? åka till cypern
Vad åt du senast? maaaat
En manlig kändis du tycker är snygg? jude law
En kvinnlig kändis du tycker är snygg? angelina jolie
Vad dricker du helst? öl eller vatten
Hur många kontakter har du på msn? 40 stycken
Och hur många av de pratar du dagligen med? hmm, kanske fem eller nåt
Är du singel? japp
Tidigare jobb? bara jobbat på pappis jobb
Vad skulle du köpa om du vann 1 miljon? antingen skulle jag resa massor, eller så skulle jag spara tills jag hade råd att köpa ett hus utomlands. Massa kläder skulle jag garanterat köpa.
Framtidsplaner? resa och ha kul
Bestämmer du dagen innan vad du ska ha på dig? nae, oftast inte
Vad ska du ha på dig imorn? imorn är undantag för jag var tvungen o veta vad jag inte ska packa ner. Det blir tights och klänning
Går du i skolan eller jobbar? glider!

det här var ju bättre än att inte göra något iallafall. Det mesta är nerpackat, har bara lite kvar. Tiden fram tills nu har gått så himmla fort, men den här dagen känns som en evighet. Frågan är ju bara vad jag ska hitta på nu för att tiden ska gå?

dan före dan, nästan.

är nästan precis hemkommen från sandra.. eller nästan, nästan, kanske kom hem vid halv tio. Anna och Jag började känna lite resfeber så vi brassade hemmåt.

Hemma hos Sandra körde vi kubb, grillade och så hade jag tänkt bada MED bikini men hann inte riktigt få på mig den innan Sandra var framme och knuffa i mig så det blidde ett litet klädsim, tillsammans med Sandra som också lyckats bli ikastad.

Nu är det absolut inte långt kvar tills vi åker, inte imorn men imorn liksom.
Jag har precis lagt in massa musik på min mp3 och ska straxt bege mig ner till tvättstugan och se hur mycket jag har att tvätta. "Gud vad skönt tvättstugan hela dan" (skånsk dialekt).. haha johanna skickade precis ett sms där hon skrev så..

Näe, nu är det dags! sleep tight folks!

21/7-07

Igår var det lite kalas för Jössie, det var riktigt trevligt och mumsig mat. Taaack :)

På måndag åker vi, känns helt ofattbart men det ska bli så himmla skönt att komma iväg och framförallt kul..

Pratade precis med pappi i telefon och så sa han att dom pratat om att fira jul i Thailand. Han, mammi, Oskar, Kingen, Lena, Robin och Kim. Jag blev helt överlycklig.
Det ska till och med bli jobbigt att vara borta från familjen två veckor, hur ska det då gå i Thailand, så om dom skulle komma ner skulle det förgylla min vistelse.

Nu sitter jag och väntar på Anna ska komma, vi ska åka o leka med Sandra och Martin.

Och föresten, när jag är i Cypern kommer jag använda mitt gamla mobilnummer så om nån glömt det är det bara fråga..

Mysipysi

Gårdagen:
Åkte in till stan, träffade Anna, tog en fika, vi kikade runt lite, Johanna mötte upp oss, vi kikade runt ännu mera, vi shoppade, åkte till maxi, åkte hem till mig, åkte till ica, köpte cola och godis, åkte hem igen, började fixa med maten, pratade, åt, drack vin och hade det mysipysi. Vart efter kom Johanna mor och hämtade henne och Jag och Anna satte oss vid datan och kikade runt på lite intressanta saker hihi.. Sen var det filmtajm, det blidde Freedom Writers, lika bra andra gången som första. Efter det väntade sängen.
 
Jag drömmde nått jätteläskigt i natt, men jag kan typ inte förklara det, jag ser det bara i huvet. Skumt!

Grattis Johanna hihi..

Anna åkte för ett litet tag sen så nu är jag själv med min bror. Jag tror att jag kommer ägna den här dagen åt att inte göra nånting. Typ läsa, se film, fixa lite musik till mp3:n och kanske tvätta och packa. Det är ju typ att göra ingenting.


17/7-07

Jag gick upp, gick ut och gick med mammi och pappi, åkte till jobbet, gymmade, vann över pappa och Oskar i biljard, kom hem, umgicks med familjen, packade, pratade med Anna i telefon och spelade Chicago. Exakt så har min dag sett ut. Spelat lite yatzy har jag också gjort. Jag är en hajjare på det när inte pappa är med. Han måste fuska.

Imorgon blir det en runda på stan för att inhandla det sista till resan, sen bär det av hem till mig där vi ska planera, mysa, prata, äta och dricka lite. Jag, Anna och Johanna.

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film. Godnatt!

This is why i'm HOT..

i'm hot cuz im fly,
you aint cuz u not.

Vilket väder! Älskar att stiga upp ur sängen när solen lyser in genom fönstret. Så ska det vara varje dag, men tyvärr så bor man i Sverige och vet att det sker nästintill en gång på miljonen. Typ!
Solat har jag gjort som bara den idag. Spelade även några parti yatzi med mammi vilket resulterade i en väldigt röd rygg. Men det är sånt man får ta. Åkte även in till jobbet och förberedde lite inför morgondagens arbete. Hann även med att gymma lite, så nu är jag fit som aldrig förr.

Om exakt en vecka sitter jag, Anna och Johanna, antagligen lite lulliga, på flygplanet och väntar på att det ska lyfta. Om jag minns rätt, så är det sju planet går?! Det kommer bli två underbara veckor. Det är ju inte annat än underbart!

Later dudes!

Hemmaplan

Det blev inget campande, tack vare min kära lillebror. Tack bror! Men jag överlever.
Igår var vi i Västerås på lite shopping, jag köpte en klänning från The Store, en tröjj-klänning från New Yorker och ett par Tights från Gina Tricot.
Vi var även iväg idag på lite shopping, i Linköping, jag kom hem tre sommar-skor rikare. Mycket välbehövligt till Cypern-resan som äger rum om 9 dagar hihihihihiiiiihhhhiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh...

I veckan har jag hunnit med att se lite filmer, bland annat:
Freedom writers- så värd att se! Bästa filmen jag sett, helt klart..
The American Dream- helvete, så jävla värdelös!! Helt klart den sämsta filmen jag sett..

Kommer inte på mycket mer att skriva nu, vi höres och synes!

Back in the days

Spontanitet var nog min och Johannas bästa egenskap förr, när vi var liiite mindre än vad vi är nu.. Jag diggar att göra spontana grejer, det är liksom så oväntat höhö.. Man vet aldrig hur det slutar! Mycket spännande!!
Igår blev det verkligen en "back-in-the-days-repris".. Det var mycket trevligt.. Dock inte mycket folk på deli, i stort sett inte nått folk överhuvudtaget.. Men trevligt det var det..
Alltså trettiotaggaren från mcdonalds, herregud... Han ringde tjugotusen gånger och skicka massa jävla sms.. Kan han inte förstå att vissa människor tycker att det ligger en viss charm i att driva med andra människor?? haha..
Vi kikade även in på wasa en stund, första gången jag var där, riktig mysig miljö höhö.. Där måste jag absolut partajja någon gång!!

Sov hos tobbebobbe inatt. Jag och Johanna knalla till ica på morgonkvisten och köpte supergod Frulle!! Baguetter, fraller, youghurt och juice med fruktkött i, som Tobias förövrigt inte tycker om för att han tycker att det känns som att dricka en spya.

På fredag ska la familia eventuellt ut på äventyr med husvagnen.. Jag älskar att campa så brutalt mycket, speciellt med husvagn.. Mysfaktorn är sjukt hög. Och bara själva grejjen att få upp förtältet är ett äventyr i sig.. Jag skulle lätt kunna bo i en husvagn. Det lär ju vara ekonomiskt som bara den.
Jag skulle vilja dra till Halmstad, för Sandra och Martin och co ska kanske dit över helgen.. Men vi var tyvärr inte så enade om resmålet, Pappa vill till Gotland, Mamma till Värmland (???), Jag till Västkusten eller Halmstad (helst halmstad om sandrilandri ska dit) och Oskar vill stanna hemma.. Vi får se hur det blir.

Diana och Liza åker till Arvika idag. Jag är iiiiinte alls avundsjuk, buhäää...Amanda ska också dit!! Jag får nog vänta tills nästa år med festivalandet.. Jag ska ju endå till Cypern och Thailand, så jag tror jag klarar mig..

Johanna kommer hit om ett tag. Ikväll blir det mys framför Tvn. Project Runway och finalen i Pussy Cat Dolls! Im so excited, tralalallalal.... Springa vill jag också göra, eller vill vet jag inte men jag måste. Jag vill ju inte direkt att det ska gå så långt att jag måste joina Viktväktarna höhö.. Näe där är jag nog inte än på ett bra jävla tag, men the gummi has to go away.. Bara man vill så går det!! Vilja är tamefan allt som behövs.. O nu snackar jag inte bara om att bli fit, jag snackar om allt. Vilja är allt som krävs gott folk.

När Jag och Johanna åkte hem från stan förut kom vi fram till att busschauffören hade i syfte att nästintill elda upp oss. Jag svär att han hade gjort så att all AC endast kom ut i hans ventiler.. Han satt säkert o frös det aset!! Jag funderar på att ringa in till Ösgötatrafiken och ta upp detta med dom. Ska det verkligen vara på det här viset?? Kanske blir det en insändare i tidningen i stället, vi får se. Håll ögonen öppna..

Idag är det 12 dagar till vi drar till Cyprus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tralallalalalallalalallal... Snart dags att börja tvätta och packa ihop lite smått.. MYYYYYS!!

Näe nu börjar jag få ont i stjärten, dags att röra på sig..
Later dudes!!!

Lillfredag

Jaha då var det lillfredag, alltså tisdag.. Johanna ringde tjugo i nio och undra om jag var sugen på o kröka, och självklart var jag det!!
Vi hamna på deli, där även tobias mötte upp oss, där vi satt tills stängninsgdags, det blev dricka och prat och lite let's dance :D:D Sen blev det lite fyllekrubb på donken där vi hitta några trettiotaggare, och johanna den idioten gav mitt nummer till en av dom.. Nu är vi iallafall hemma hos tobias och jag får massssssageee.. tralalla... nu är det efterfest på g... ha en bra natt gott folk!!! 

Godag eller Goddag?

Hur fan stavas godag/goddag??? hmmmm

Ska snart ringa till Jössie och bestämma träff med henne. Vi ska mysa runt lite på staden. Sen blir det bio, med förhoppningsvis alla snuttisar.. Det ska bli riktigt mysipysi!!

Jag undrar hur Sandra har det, jag hoppas allt är och går finemang!!

Idag är det exakt två veckor kvar tills vi åker till Cypern.. Jag längtar sjukt mycket.. Bara ligga på stranden med en drink i handen och glassa.. Och massa party och äventyrer.. Och brun ska jag bli, baouta bruuuun!!! IHHHHHHHHH, WIIIIIIIIIIEEE!!!


100 spänn och en kyss

Anna och Johanna V kom och hämtade mig runt tio igår och så brassade vi mot Linköping för lite shopping inför Cypern.. Det blev lite softa kläder och högtalare som man kan koppla till mp3-spelare eller cd-freestyle.. Det var en mycket mysig och skojjsig vistelse och under besöket kom vi fram till att kvällen skulle tillbringas först hemma hos Anna, där vi käkade och drack lite vin, och senare mot Deli. Hem från Linköping plockade vi även upp Sandra.
På deli var det trevligt som alltid, i början var det inte så mycket folk men vartefter trillade fler och fler in..
Jag och Johanna försökte bli rika på poker, men det gick inget vidare..
Mot slutet kom det fram en kille med två shots som jag och Sandra högg.. Precis när jag ska svepa den, ställer Sandra undan sin och säger nåt som jag inte uppfattar och av bara farten häller jag i mig min, men lika fort som jag drack den, lika fort kom den upp igen. JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ DÄR ETT TAG! Det brände som ett jävla as i munnen så jag högg min öl och börja dricka masssor, men det hjälpte inte ett skit! Sandra hade tydligen varit med om det förut, och berätta att botemedlet var mjölk! Så fram till baren där jag klunka mjölk som aldrig förr.. Vart efter avtog brännandet och jag var back on track!
Innan hemfärden besökte vi babelhouse en sväng, där några av Annas kompisar höll till, åkte med dom ner till Otten, där vi gick in men ångrade oss och vände för att åka den sjukaste taxiresan jag någonsin varit med om hem mot Anna. Det var jag, Anna och Sandra kvar, Johanna hade droppat av lite tidigare.
Vi hugger en taxi utanför Otten, diskuterar priset lite och hoppar in. Anna och Sandra i bak och jag ifram. För att lätta på stämningen lite frågade jag ironiskt om det var okej om jag rökte i bilen! Självklart väntade jag mig ett NEJ, men till min stora förvåning sa han att det var okej.. haha, och det är bara början på vår lilla tripp! Efter ett tags rökande börjar min nyfunne vän till vänster att hosta som bara den. Efter noga genomtänkta slutsatser kom jag fram till att han var rökallergisk.. Smart drag att tillåta rökning i bilen lille vän!! Men iallafall vi rullade vidare och vartefter kom jag och taxichauffören in på samtalsämnet Sandra. Man skulle kunna sammanfatta konversationen med Snygg, Sexig och Singel!! Och eftersom jag är en sån bra affärskvinna tog jag detta till min fördel, eller snarare min, annas och sandras fördel, jag erbjöd chauffören 100 spänn och en kyss av Sandra. Jag är helt säker på att han var sugen på mitt erbjudande, men jag vet inte riktigt varför det inte blev av. Istället fick han nöja sig med en dans med Sandra på Annas uppfart och priset vi diskuterade fram från början. Jag tänkte även vara lite snäll så på köpet gav jag han Sandras telefonnummer.
Sandra vänta du bara tills du och Mr.Chaufför står där vid altaret.. Glöm inte att det är din älskade vän Emma du ska tacka då!!
Jag har nog aldrig garvat så mycket efter en taxiresa, och har verkligen inte varit med om nått likande.. Helt klart en lyckad resa!!

Vi förgyllde denna morgonen med att kika på en fyra minuters film jag spelade in igår från Deli. Hmm, man var nog något onyktrare än vad man trodde!





It's all about me, dudes!

skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Näe, jag tror nog inte. Isåntfall skulle det vara Project Runway eller BigBrother höhö..
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, när det verkligen är sommar och vinter när man är i sälen och åker snowboard.. 
Brukar du sjunga i duschen? Jamän, och jag är så himmla bra på det!
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Absolut fotboll!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jamän!
Laddar du hem musik och film från internet? nääe, har inget nerladdningsprogram..
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Flytta utomlands..
Vad är det bästa med julafton? Hallllåå! KALLE ANKA såklart!! Men i år kommer det inte bli nåt Kalle Anka-tittande, jag kommer befinna mig på chaweng beach med en drink i handen tralala..
Tänker du mycket på ditt utseende?  Ibland, ibland inte..
Tänker du ofta på sex? Jamän höhö..
Är du skyldig någon pengar? Diana är jag skyldig 80 spänn, Oskar är jag skyldig 100 spänn..
Är du mörkrädd? Beror på, om det är läskig stämning så är jag super rädd för mörker..
Bär du glasögon eller kontaktlinser? neppnepp
Vilken färg är snyggast? grön, blå och röd.. rosa o gult är koolt också..
Tycker du matte är svårt? i'm a mattesnille
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nää
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Ett hus i Thailand skulle inte vara helt fel..
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 12 hugget
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Typ saker eller personer som är i min närhet.. Förlåt-förlåt-förlåt..
Hur många gånger har du fuskat på ett prov? Hmm, jag vet inte.. har inte räknat. Men en gång prata jag in svaren på min mp3. Mycket busigt!
Bor du utomlands? Jag gör ju tyvärr inte det!
Har du piercing? Ja.. naveln, läppen och hmm massa hål i öronen..
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Jag vill ha tillbaka min andra piercing som jag hade i naveln, men som jag var tvungen att ta ut.. Annars vill jag har piercings ööööövverrraaalllllttt.. Jag diggar piercingar!
Bråkar du och dina syskon ofta?  Nääee
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Alla omkring mig..
Läser du ofta böcker? Jaaaaaaa.. just nu läser jag lipstick jungle..
Vad föredrar du för sorts filmer? seriösa, oseriösa, higschool, romantiska, komedier, rysare, skräck, allt möjligt.. skulle inte vilja påstå att det är gengern som gör en film bra utan innehållet.. och om Will "Frank the Tank" Ferell är med eller inte höhö
Vad slösar du mest pengar på? Nu är det resor, vilket inte gör mig nånting.. annars är det massa onödiga saker..
Vill du gifta dig? Jag vet inte..
Vill du ha barn? Det tror jag väl!! jo, men det är klart jag vill.. men inte förens om flera år..
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?  Näe ibland, ibland inte..
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Project runway och pussycat dolls..
Vilka länder har du varit i?  I massa olika, kommer inte ihåg alla.. mitt minne är inte på topp, inte nu iallafall..
Vilka ställen har du bott på? här och på fem eller sex andra ställen
Vilka husdjur har du haft innan? Ödlor, fiskar och grodor..
Vad förknippar du ordet skolstart med? Att man får träffa alla igen! Känns rätt sorgligt att man inte kommer få uppleva det igen, iallafall inte på ett bra jävla tag..
Solar du ofta? I perioder..
Är du bra på att laga mat? Jag är bra på att värma saker i mikron, allt förutom bakpotatisar som inte är bakpotatisar.. Förra sommaren höll jag på och bränna ner Familjen Petterssons hus för andra gången då jag skulle värma en bakpotatis, som visa sig vara en vanlig potatis. Första gången hade jag råkat slänga en ciggarette under deras altan som jag inte släckt ordentligt.. Man får se till att ha brandsläckare till hands när jag är i närheten!
Var badar du helst? Utomlands, vid en fin vit strand och klarblått vatten eller i mitt snygga gula badkar.. kan inte bestämma mig..
Vad dricker du för alkohol? Öl och drinkar, ibland cider..
Vad använder du för droger? Det vill jag inte gå in på här..
Vilka djur är du mest rädd för? Äckliga konstiga insekter..
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Bara brutit handleden och så har jag sytt några stygn i pannan efter att min gulliga bror kastat en borste i huvet på mig.
Vilken kändis är hetast? Jude Law är grymt het, men det finns ju sjukt många.. speciellt fotbollsspelare.. jag vill bara äta upp alla.. Jag har kommit på att jag vill äta upp killar med lite längre hår extra mycket..  MEN Åh herregud, killen på en av h&m planscherna den blonda med världens sexigaste läppar, han vill jag äta upp SÅÅÅ mycket.. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!
Gillar du att dansa? Oja, ni ska se mina moves framför spegeln..
Vad har du för klädstil? Soft!
Är du flygrädd? Näe, jag diggar att flyga..
Hur vig är du? Jag är mycket vig..
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten eller cola
Vilken är din favoritglass? en strut med vaniljglass och jordgubbssås som finns på jobbet.. den är riktigt mumsig
Tror du på ett liv efter döden? Näe tyvärr
Vilket kaffe sörplar du helst? gevalli är kung!!
Vilket mobilmärke föredrar du? samsung eller nokia
Har du varit deprimerad? näe fan, inte direkt
Tycker du om sushi? njaa, det är ju inte som choklad direkt..
Tror du på livslång kärlek? Tveksamt, men jag har inget emot det..
Vad äter du helst när du ser på film? chips och godis
Lever dina föräldrar tillsammans? Jamän!
Har du tandläkarskräck? Nee.. men jag hatar asen ändå.. vet inte riktigt varför..
Vad heter du i mellannamn? Johanna
Har du någongång haft självmordstankar? No-no!!
Är du en morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska, jag hatar att gå upp tidigt.. därför är det så jäkla skönt att ha semester nu tralala..
Vilken ögonfärg har du? grön
Vilken hårfärg har du naturellt? blondt
Biter du på naglarna? ibland
Är du beroende av något? cigaretter
Hur ofta motionerar du? inte ofta, för ansträngande!

Okej, det här var riktigt jävla jobbigt!! Jaja, nu blir det röka, duscha och kolla på film. Allt på samma gång! Jamän!!

Imorgon ska jag, Anna och Johanna till Linköping och shoppiloppa.. Ska bli superdupermysipysit!!

Hej på ett tag!!


Glöm inte böcklingen!

Vilken helg! Sandra och jag har kommit fram till att efter den här helgen, med allt skrattande, kommer vi minst säkert leva tjugo år extra!!
För ni som inte vet vad vi pysslat med, så har vi campat. I Hallmare!
Det har varit superkanon.
Jag tog mitt första dopp för i år i fredagsnatt. Sandra och jag fick för oss att vi skulle bada, sprang in till stugan och bytte om och sprang sedan ut i vattnet, som var för jävla långgrundt så man var tvungen att stanna och vila efter några meter och sedan fortsätta utåt. Det var nog nästan det värsta jag varit med om.. Måste varit minusgrader!!
Fotboll och vollyboll har vi också kört. Självklart ägde det laget jag var med i..
Det sjukaste på hela vistelsen var nog Marcus, Tobbes, Jacobs och Robins "gaysekt".. Jag fattar inte hur dom kom in på det, men sjukt kul var det!
OBS! Det kan vara på gott och ont att inhandla vattenpistoler!!

Hur som haver, helgen har varit alla tiders.. men idag är det måndag igen.. Kände mig lite halvbakis fortfarande i morse, men det var bara att kliva upp ur sängen o åka till jobbet.. Lovely!!

Idag är det 3 veckor kvar tills Anna, Jag och Johanna V skuttar iväg till Cypern. JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET!!!!

Nu ska jag röka! (Susanne Andersson, jag har inte dåligt inflytande på din dotter :D)