Thailand, Hua Hin.

Hej allihoppa. Sitter nu pa ett internet cafe i thailand. Kanns underbart att antligen vara har. Om ni vill lasa om resan och kolla bilder sa far ni ga in pa min resedagbok: hejemma. Diana har ocksa en sida: dilazare.

Ha det bra mina vanner.

In a couple of hours.

Imorgon vid den här tiden kommer jag att befinna mig i Thailand. Det ni :)
Om ett par timmar bär det av till Arlanda. Efter ca 12 timmar i en mycket skön och rymmlig flygstol kommer jag, Diana och Liza anlända till BK. Där blir det antingen att ta in på hotell eller kanske direkt vidare till Hua Hin. Beroende på hur trötta vi är och vad vi känner för. Vart efter blir det att ta sig neråt i landet, med en hel del stopp och äventyr, för att sedan träffa Amanda och hennes kompis som just nu befinner sig runt Phuket. Om ca. tre veckor blir det iallafall en tripp till Malaysia för att sedan ta sig till Koh Samui där vi ska fira jul och nyår i lägenheten vi hyrt där. På självaste julafton ska jag avsätta ett par timmar med familjen på deras hotell där en galamiddag väntar. Glassigt!
Vi har inte så mycket planerat så en hel del spontana äventyr kommer det garanterat att bli. Jaja, följ min resedagbok så får ni se vad vad vi har för oss. Kanske kommer skriva lite här med, vem vet.

Nu ska jag gå och fixa lite. Hoppas ni alla kommer ha det bra här hemma i kylan. Jag kommer sakna er massor.

Godnatt.

Sista natten i min säng på ett bra tag. Det känns lite tungt. Funderar på att försöka packa ner den i resväskan men jag är rätt tveksam till att den får plats. Attsingen! Jag får helt enkelt klara mig utan den :) 
Yes, imorgon åker jag. Konstigt nog, så känns det inte så mycket. Inte än iallafall.

Ni kan hitta mig på
resedagboken under "hejemma".

Godnatt.

Up in the sky.

"We flying the first class
Up in the sky
Poppin' champagne
Livin' the life
In the fast lane
And I wont change
By the Glamorous, oh the flossy flossy"

absolut inte långt kvar. pirripirr :)

Jag är bakis.

Sandra kommer snart.
Vi ska in till staden, till Liza, där jag, Liza och Diana ska hålla en liten avskedsfest.
Har segat hela dagen.
Blir nog antagligen ingen alkohol ikväll, men kul ska det bli iallafall.
Det var trevligt igår och det blev en hel del dricka.
Kvart över nio i morse var jag hos Tandläkaren.
Hon klagade på min rökning och att jag haft en peircing i läppen som gjort att mitt tandskött har skafts bort lite.
Okej!
Jag har fått en blåsa i gommen sen jag åt en väldigt varm korv med bröd igår innan hemfärden.

Jaha, mycket intressant fakta.
Nu ska jag ner och fixa det sista.

Wzzzup?

Just i detta skede är min kusin på väg till Hong Kong eller om hon redan är framme. Har inte riktigt koll på när planet gick. Inom en snar framtid kommer vi träffas i Thailand. Konstig, men grym känsla. Det blir andra gången vi är i Thailand tillsammans. 2006 var hon med mig och min familj på Koh Lanta och i Bangkok. På onsdag flyger jag, Diana och Liza iväg. Det kommer bli ett underbart äventyr. Den 20:e December kommer även min familj + familjen Andersson ner, dom vi var med i Thailand i Februari. Dom kommer bo på Koh Samui där också vi kommer befinna oss över Jul och Nyår och sedan förflyttar dom sig till Krabi. Vi kommer mer köra på känsla, dit vi har lust att åka, dit åker vi.

Nerräkningen har verkligen börjat.
Idag var jag och tog dom sista vaccinationerna, vilket resulterat i en gravt handikappad högerarm, och en halvt död vänsterarm.

Det känns som att tiden kommer gå super-snabbt tills på Onsdag för jag jobbar imorgon, ev. söndag och sen jobbar jag måndag och tisdag. Imornkväll blir det även utgång. Jag, Anna, Sandra A, Johanna V, Cristoffer och Sandra T. Sen ska jag till tandläkaren kvart över nio på lördags-morgonen. Underbar tajming. På kvällen blir det "avskedsfest" hos Liza med massa folk. Men jag måsta ta det lugnt och åka hem rätt tidigt utifall jag ska jobba på söndag. Men trevligt ska jag ha det ändå. Söndag kommer även bli den dagen där jag ska trycka in en sista shoppingtur där jag ska köpa viktiga saker. Bara att jag inte kommit på några viktiga saker än, men det kommer väl.

I början på veckan planerade jag även att jag skulle börja packa eftersom jag visste att jag inte kommer ha så mycket tid till det. Men självklart har jag inte börjat med det. Eller nu ljuger jag, jag har faktist lagt ner en tandborste, lite panodil och plåster i min röda neccesär. Duktigt! Men när det gäller kläder är det så sjukt svårt. Mitt motto när det gäller packningen är iallafall att "ju mindre jag tar med, desto mer kan jag shoppa". Jag har iallafall bestämmt mig för att den 21:e November bära ett par vita super-tunna linnebyxor, svart linne från koola anna och en grå långärmad tröja med knappar + ett par tygskor. Vad är mer passande en härlig, kall november-dag med Thailand i sikte?

Föresten, var och hämtade min lyxiga, vattentäta behållare i veckan. Vilken snygging. Måste säga att den har lite mer klass än plastvarianten med skruvkork jag köpte på Cypern i somras.

Okej, nu ska jag duscha och sedan gå och lägga mig. Längtar redan tills min väckarklocka ringer imornbitti vid kvart i sju-hugget.

Mitt liv.

Okej, såhär ligger det till mina vänner och icke vänner.
Jag är 19 år, 20 i Mars. Viktigt!
Bor med min familj i ett hus utanför "underbara" Norrköping.
Mina favorit tv-program är Boston Tea Party, Girls of the Playboy Mansion, Scrubs, Project Runway, Andra Avenyn (Håkon) och det Amerikanska Top Model.
Gått Mode/Design-linjen på De Geergymnasiet.
Tog studenten i Juni.
Älskar allt som har med mode och design att göra, resa, mina vänner/familj, FC Barcelona och pengar.
Och så får vi inte glömma mat.
Just för tillfället jobbar jag på min pappas företag, vad jag kommer hitta på i framtiden vet jag inte riktigt än.
Något inom mode-branschen.
Och jag är rätt så säker på att jag kommer starta eget, någon gång framöver iallafall. Hmm.
Först ska jag resa massor, massor, massor.
Med en början på onsdag, om exakt en vecka.
Kommer hem runt 20:e Januari, betydligt brunare och betydligt fattigare.
En sak som är helt säker är att jag kommer sakna mina snuttisar när jag är borta

Ungefär såhär ser mitt liv ut från mitt perspektiv just nu eller snarare mer orkar jag inte skriva. Inte ett dugg intressant för er kan jag tänka mig. Men vet ni? Jag bryr mig faktist inte :)

God Natt!

Irritation på jävligt hög nivå.

Har precis kollat på Top Model och jag är så sjukt jävla irriterad.
NIOCXÅHCWählreqjlcvp'qeoujoOPjepwo!!!!
Jag dör på det!
Hatar bitchiga, vidriga tjejer som tror att dom är mycket mer än alla andra.
Var helt överlycklig för att det stog mellan Sanna och Pia om vem som skulle åka ut.
Och vad händer?
BÅDA FÅR VARA KVAR!
GRRRRRRRRRRRRRRRR!
Som tur är åker jag nästa Onsdag, så nu slipper jag plågas med denna fruktansvärda irritation över det programmet :)

Vad fan??

Hur fan kunde min älskade Christoffer åka ut ur Idol?????????? Det är ju helt sinnesjukt. Och vad gör Andreas kvar i tävlingen och vilka sitter och röstar på honom???? Jag är sur! Jag som hejjade på Christoffer. Snygging-Snygging-Snygging! Och hans röst är grym! jifoerytgjhgailt7ropwpöölkgklbmigreuiuitreiugrfdmlkfdöäwqå'!


Modevisningen.

Det har verkligen varit en stressig vecka, med sena kvällar, men det har varit grymt kul.
På onsdagen övade vi massa på hur vi skulle gå, färgade slingorna en gång till för att det skulle bli en intensivare röd, åkte ner till stan där vi åt på La Gondola, hämtade alla kläder och övade ännu mera på ingångarna. På torsdagsmorgonen åkte jag och Johanna in till stan vid sju, för att halv åtta befinna oss på Face Sthlm där vi skulle sminkas. 11 timmar innan modevisningen skulle börja. Härligt! Sen åkte vi upp till frisör där frisyrerna och det sista fixades. Halv tre blev vi hämtade med buss för att inta Renströmmen. Där testade vi att gå på catwalken och klockan halvfyra hade vi genrep inför en mindre publik. Sen blev det en lång väntan tills den riktiga showen började. Jag och johanna åt våra baguetter och kollade in oss på filmen som skulle visas för publiken innan visningen satt igång. Snyggingar! Kvart i sex började publiken anlända. Vid halv sju höjdes volymen till max och visningen började. 



Var tvungen att sno dessa bilder från Johannas blogg, har inte några själv.

Tyvärr känns det alltid som att visningarna håller på i 5 minuter och sen är det över. Men jag har iallafall haft sjukt kul.

Yes-yes!

Nysit!

Nysning, reflexmönster som innebär en snabb utblåsning av luft ur mun och näsa. Nysningen framkallas vanligen genom retning av näsans nervceller, antingen på mekanisk eller kemisk väg. Nysningar kan också förekomma när någon utsätts för kraftigt ljussken, till exempel när en person som varit inomhus går ut i starkt solsken. Här beror nysningen på att nervsignalerna från ögonen passerar intill näsans signaler vid en kopplingspunkt i hjärnan och "spiller över" en del till näsans nervbanor. Varje gång man nyser så svimmar man i några tiondelssekunder på grund av att man blåser ut all luft i ett högt tryck (ca 60km/h).

Nysningen är, tillsammans med hostningen, kroppens sätt att blåsa luftvägarna rena. Medan luften vid en hostning måste passera de slutna stämbanden och ut genom munnen, går luften vid en nysning genom öppen röstspringa. Luften går dessutom huvudsakligen ut genom näsan.

Uttrycket prosit, som man säger till en person som just nyst, betyder "må det gagna".




Den här artikeln är hämtad från http://sv.wikipedia.org/wiki/Nysning


P.S I´m in love with Gaylord Focker / sandra D.S

"Julen är här"

Nej, jag har inte försovit mig. Jag var uppe i tid för att hinna med 8.42. Efter ett tag ringer Johanna och meddelar att vi kan åka med hennes mammi in till stan vid halv tio. Vilket betyder att jag kunde sovit ett bra jävla tag till, men jag är ändå tacksam att vi får åka bil. Min första tanke när jag kollade ut genom fönstret och såg att det snöade var något i stil med "(Massa svordomar) Jag hatar Sverige". Jag vill inte ha snö! Mitt hår tycker absolut inte om snö. Jag som hade hoppats på att det inte skulle snöa något innan jag åker till Thailand. Men självklart!

Vuxen?

Gjorde det omtalade vuxen-testet. Det visade sig att jag borde vara 20,4 år gammal. Vilken diff. Mycket smickrande. Näe, jag vet faktist inte om det är bra eller dåligt. Bra kanske eftersom jag är 19. Eller jag vet inte.

Tänkte häromdagen på hur gammalt det låter med 20 om man jämför med 19. Har jag fel eller? Känns faktist rätt läskigt att fylla 20. Det känns som att det förväntas så mycket av en när man är "vuxen". Tur att jag iallafall har fyra månader kvar som tonåring. Jaja, det medför ju en del positiva saker med att fylla 20 också, som till exempel Systembolaget. Det är ju inte helt fel.

Hälsosamt?

Det värsta jag vet är att gå upp tidigt. Det tar verkligen emot. Det typ gör ont i hela kroppen och så mår jag illa. Det kan ju omöjligt vara hälsosamt. Men ibland måste man, som till exempel när man jobbar eller som till exempel imorgon. Imorgon är det träning inför torsdagen som står på schemat, samt hämta kläderna och lägga i lite mera slingor i håret. 8.42 går bussen. Jag mår dåligt utav att bara tänka på det. Dessutom är min hjärna ur funktion på mornarna.

Vissa har större problem än andra. Stackars mig!

Acne.

Jag ska ha en superläcker klänning från Acne på visningen. Den var verkligen så snygg. Jag hoppas mamma eller pappa vill köpa den åt mig sen för jag har väldigt ont om pengar för tillfället. Jag är faktist i behov av en snygg klänning till julmiddagen i Thailand.
Om ni kommer på visningen får ni se den. Halv sju i Renströmmen. Biljetter finns att köpa på Hårvårdsbaren, Bik bok och Vila, om jag inte minns fel?!


Välbehövligt.

Idag är jag en softis. Min outfit består utav tiger-jeans och en Ed Hardy t-shirt. T-shirten har jag råkat låna utav min bror utan att fråga. Hoppas att han inte läser detta.
Jag ska snart in till stan för att besöka d & company där jag och Johanna ska testa kläder till visningen. Efter det funderar vi på att gå och sola. Vilket är välbehövligt. Jag är vekligen vit och det tycker jag inte om. Jag vill vara brun-brun-brun.

image489 

Hejdå.

Snyggo.

image488
Såhär snygg var jag igår när Johanna skulle testa frisyren till visningen på mig.

Tävling.

Gå in på Estelle's blogg och var med och tävla.

Frisyrvisning.

På Torsdag ska jag gå modell på frisörernas frisyrvisning. Det ska bli riktigt kul.

Ska in till stan snart för att testa frisyren, testa att gå och ev. ner till D och testa kläder. Trevligt.

Nu ska jag gå och fixa mig lite. Hej-hej-hej-DÅ!

Outfit-Outfit.

Här kommer två outfits från i helgen.

Denna från min och Annas shoppingrunda i Fredags:

173736-484173736-485

Tröja: Åhlens.
Strumpbyxor: Body Zone.
Handskar: Glitter.
Stövlar: Mammas, vet ej vart dom är ifrån.
Halsduk/Sjal: Någon affär i Sthlm.
Jacka: Whyred.

Och denna outfit från igår när jag och Anna var inne istan och käkade, kollade på bio och fika:

173736-486173736-487

Jeans: H&M
Tröja: Fred Perry
Linne (syns ej): Koola Anna
Väska: Second hand
Skor: Puma

Bilder från fredag-kvällen kommer nog senare.

Ett år närmare pensionen.

GRATTIS Sandra "SAZZA-BRAZZA-MANDELMASSA" Andersson :)

image483

Okej!

Kom precis hem. Det har varit mycket trevligt. Vi började på ticket, gick vidare till VB för att ta en öl/cider, beställde pizza, hyrde film, gick hem till Liza, svulla, kollade film, gick till resecentrum, åkte hem. Mysi-nysi.

Måste säga att Diana och Robert är fruktansvärt, otroligt, uber-söta tillsammans. Gulli-gull :)



Imorgon ska jag in till stan vid ett och träffa min kära vän Anna. Vi ska kika runt lite och så antar jag att det blir lunch på något mumsigt ställe. Därefter bär det av hem till mig, där vi ska piffa till oss, tjuv-träna lite på Singstar och kanske sätta igång drickandet. Sedan vid 6-7 beger vi oss till födelsedagssbarnet Sandra Andersson, där kvällen börjar på allvar. 

Fix.

Nu ska jag ner och fixa mitt hår och sedan ta bussen in till stan. Så det så!

Ying Yang Twins feat. Pitbull

Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake
Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake

Mentirosa
Mentirosa
Mentirosa
Dale huevo
Dale huevo

Up in the club
Fuck VIP
P to da I...I to da T
Ying to the Yang
Up in this thang
D to da roc
My Nigga Kaine
Open it cut
Pouring it up
Rolling it up
Holing it up
Ain't her ass swollen or what?
Yes sir yes sir
Oh we gonna take it back like thieves and foes
Nasty as I wanna be
That must be 2 live for your crew
Hoe get down get low
I'm crossing these mammas like tic tac toe
Let's ride lets go
Get loose get crunk get drunk get blown
That's right lets roll
MIA ATL fo sho

[Chorus]

Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake
Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake

Mentirosa
Mentirosa
Mentirosa
Dale huevo
Dale huevo

That ho's fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa

That little momma is known around the world
Shake that ass if u a nasty girl
Back that ass up says juvenile
Show a nigga some tities like girls gone wild
Tear off this clip of clothes, I wanna see u in the nude
You can keep on your high heel shoes
So follow me down to yellow brick road
Where niggas go to see naked hoes
Shake that shit bitch
And be off in the club with a hard ass dick
Then drop like this bitch
If you wanna make the money shawty work that shit
Put a hump in your back
And lick it raw
To a 3 point stance
But u mess up yo ass
You must be on that Kanye work out plan
Like head shoulder knees hoes

[Chorus]

Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake
Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake

Mentirosa
Mentirosa
Mentirosa
Dale huevo
Dale huevo

That ho's fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa

Take em out in cruise
Take em out all dressed
Is the realest true niggas in the ATL
Yeah we break it down betta shake a booty hoe
And them hoes and the girl with the real tight clothe
One time for the gang with the Ying Yang Twins
We already know we off the reel
Don't tolerate that talking
Bitch u can get to walking
Patron is where I'm gwaking
The only way that we gon' talk
If your breath smells like mine
Girl don't give a fuck 'cause u fine
I miss 'em fo I kiss em
I pack 'em fo I stack em
So while we in the club betta get these girls
Cause on the streets there ain't no action

[Chorus]

Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake
Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake

Mentirosa
Mentirosa
Mentirosa
Dale huevo
Dale huevo

That ho's fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa
That ho's is fine but but but but this one's a killa


-Det är bara kärlek.

Shoppat.

Har precis shoppat en vattentät behållare som man kan ha pengar, nycklar etc. i, via internet, för 235 kr. Som hittat! Jag hoppas den kommer innan jag åker till Thai, annars är det ju rätt värdelöst!

Linköping.

Gårdagen var mycket trevlig.




Sandra och jag började dagen med lite Singstar för att komma i form.

Sedan satte vi oss på bussen för att ta oss till Linköping och möta upp fröken "Pedersen".

Vi gick runt ett tag innan vi beslöt oss för att det var dags att äta.


Vi hamnade på denna Kina-restaurang.


Sen fortsatte vi våran shopping-tur.

Halv sju begav sig jag och Sandra hemmåt. Något fattigare, något tröttare. Men vad gör det efter en mysig dag på stan.


Dagen resulterade i bland annat dessa köp: