today.

hej-hej-hej.

idag är jag ledig och därför ska jag spendera denna dag med sandra och johanna i linköping.
shopping, lunch och fika.
linne - acne
kofta - esprit
byxor - mexx
stövlar - björn borg
väska - köpt i barcelona

hoppas att ni får en bra dag!

baka en kaka.

japp, sandra och jag ska baka. har inte bakat på hur länge som helst, men förhoppningsvis går det inte att misslyckas om man följer receptet. först ska vi bara ta oss bort till affären för att inhandla lite ingridienser.


baka en kaka!

kass bild, men jag hoppas att

MMS

kass bild, men jag hoppas att ni överlever. t-shirt; fred perry, jeans; cm och stövlarna från björn borg. jag ska straxt in till stan för att luncha med mina två älsklingar; anna och sandra. vad ska ni hitta på idag?


min lördag; film-mys + gudomli

MMS

min lördag; film-mys + gudomlig choklad från lindt. inte helt tokigt!


dessa boots/stövlar från björn

MMS

dessa boots/stövlar från björn borg har jag köpt idag + lite kläder som jag får visa någon annan dag. hoppas att ni har en trevlig lördagskväll snuggingar. PUSS


armband, armband, armband. frå

MMS

armband, armband, armband. från ms bijoux, by me, glitter och lindex (?!).


i never fake... strawberry mil

MMS

i never fake... strawberry milkshake.


breakfast at tiffany´s

nu ska jag lägga mig och kolla på breakfast at tiffany's. kommer antagligen somna rätt så snabbt, men det är åtminstonde värt ett försök. kvart 06.45 i morgonbitti ringer min klocka. jag tror aldrig att jag kommer vänja mig vid att gå upp tidigt. jag mår dåligt bara utav tanken. men, måste man så måste man.

home, sweet home.

yes, nu är jag hemma från jobbet. idag kom en massa filmer jag skickade efter så jag ska alldeles straxt mysa ner mig framför tvn.

såg att mitt mms kom lite sent, skickade det igårkväll och det kom upp imorse. hmm-hmm.

jaja, hejhopp.


Jag har precis krypit ner unde

MMS

Jag har precis krypit ner under täcket och tänkte börja läsa denna boken som jag fick hem idag. Att älska som en porrstjärna.


off to work.

jaha, ännu en tidig, härlig morgon. hmm.

ha en bra dag.

mys och film?!

jag är trött. kanske skulle mysa ner mig i sängen framför en film. imorgon ska jag jobba, vilket betyder att jag måste gå upp tidigt. det är inte en utav mina starka sidor. jag tror inte på något sätt att det är hälsosamt för kroppen. i vilket fall, så kan jag inte ändra på mina arbetstider. 

natti-natti tussisar.

spanien.

måndag, måndag, måndag.

min helg har kretsat kring sex and the city-boxen. inte helt tokigt. förutom det har jag varit med om ett x antal nära döden upplevelser. från älgar till tvestjärtar, en miljon snubblingar och nu senast, galna getingar. jag får hoppas att jag överlever augusti ut. 

jag hade hoppats på att fått hem lite paket på posten idag, men icke. håller tummarna för att de dyker upp imorgon istället. jag har skickat efter en massa filmer, en bok, en väska och ett armband. 

näe, nu ska jag ut och röka.

-tjingeling. 

jag och min hoodie.

jag sitter och myser i min wezs-hoodie. än så länge har min helg bestått utav sex and the city, mys och sex and the city. mer avancerat än så blir det nog inte. med tanke på det så tänkte jag ta upp mitt bloggande, åter igen. då har jag iallafall något att sysselsätta mig med.
tror tyvärr inte att jag sitter inne på fruktansvärt många intressanta bilder, kanske kan visa lite bilder från spanien senare. alltid nått.

jaha, nu ska jag se om min mammi eller pappi vill spela lite wii med mig.

och tjejer, ha det så kul ikväll. grattis i efterskott nadja.