Fredag.

Det har verkligen varit en lugn dag på jobbet idag, vi blev klara med styckpackningen vid tjugo i 12, efter det gick jag och sopa lite (vilket var mycket kul), sen åkte pappi och jag och åt, kom tillbaka, strosa runt lite, hjälpte Jonny att skriva väldigt viktiga bokstäver på några pallar, strosa runt lite till, hjälpte Jonny att dra fram några pallar som skulle skickas iväg. Mellan allt detta har jag haft sjuhundraelva rökpauser och spelat ett mycket roligt spel på min mobil. Ungefär så har min jobb-dag sett ut.

Om cirka två timmar ska jag hoppa på bussen in till stan och så ska jag och Anna åka hem till henne och mysa med Assebasse heeeela kvällen.

Imorgon fyller Tobias 20 år och då är det fest som gäller :)

Hoppas alla får en trevlig Fredags kväll.

Du är fan min idol.

Blev en mycket välbehövlig massage från våran privata massör, när jag kom hem från jobbet idag, nämligen Mr. Massagestol. Massagestol - ett måste i alla hem :)

Jag bara älskar Project Runway

Tim Gunn, du är fan min idol.
Gör hans Dos and Don'ts quiz:
http://www.bravotv.com/Tim_Gunn/quiz/index.php

Nu är det Top model som gäller.

Abstinens.

Jag har precis drabbats av ännu ett infall av mys-sugen-abstinens. Verkligen oh-no! Absolut, verkligen oh-no eftersom jag inte har botemedlet.

Behandlingen, som alla andra gånger typ, får bli en cigarette, sen får jag försöka sova bort det. Ja, så får det bli!

Godnatt tötisar.

Hellojhelloj.

Är precis hemkommen från jobbet. Det har varit en mycket trevlig dag och den har gått relativt fort.

Pappa och jag hade en mycket intressant konversation i bilen hem. Det är kul att prata seriöst med min pappi.

Vi var föresten hos Farmor och luncha idag med henne och hennes vännina, det var riktigt kul. Damn, vad dom pratar. Maten var kalasgod :) 

100 000-klubben: Pappas säljare genom företaget var i Frankrike i två veckor i somras och hade med sig en dator som han surfade på, detta resulterade i räkningar på 100 000 kronor.. Haha, jag tycker det är rätt kul.. Undra om det var värt det :)

-
Emma måste du gå runt och släppa strumpor överallt?
Hahaha, en mycket dålig vana jag har, speciellt när jag sitter och kollar på tv. Vet inte varför jag jämt tar av mig strumporna då. Jag får nog allt ta och bättra mig.

Dags för spåret snart igen.

Hejhej.

Bertil 47, sexa/åtta.

Nu har jag varit ute och sprungit, gjort sit-ups, kissahunden, kollat på Top Model och suttit ute och rökt och pratat med mammi. Mysi-pysi.

Ikväll blir det att gå och lägga säg rätt så tidigt så jag orkar upp imorgon. Jag känner redan nu hur svårt det kommer vara att ta sig upp. Klockan sju, det är inte nådigt. Men är man en arbetande vuxen kvinna så är man :)

Well well, ha en fortsatt trevlig kväll.

Förberedelser.

Johanna ringde precis, hon var hemma nu och skulle bara kissa och byta om så skulle vi ge oss av.
Nu är jag laddad till max, hehe typ iallafall.

Lite snygga bilder på min löparlook:


 






Om ni ser en sånhär snygging i spåret så är det bara jag :)

Glassigt.

Ett av världens dyraste hotell ligger i Dubai. Det innehåller över två hundra rum, alla sviter. Det är byggt på en konsjord ö ca 280 meter ut från stranden och det är det högsta fritt liggande hotellet i världen. Jag skulle absolut inte ha något emot att övernatta där.
Jag lovar, att när jag har blivit mångmiljardär kommer jag att bjuda med alla mina vänner dit.
Allt jag har att säga är: Glassigt!

image146
image147
Bilder och information:
www.google.se

Segis.

Pratade precis med Johanna som hade missat kvart över fem bussen, vilket betyder att springturen är uppskjuten till sju-tiden. Men det känns bra för jag har precis sovit så jag är lite seg för tillfället, eller har i princip varit det hela dagen på grund av att jag inte haft speciellt mycket att göra.

Verkligen skönt att komma igång och jobba imorgon.



Och nu?

Nu har jag duschat, kollat på tv, hämtat posten, kollat igenom ELLE interiör, blivit jättesugen på att göra om hela huset NU, kommit fram till att det inte kommer att ske NU eftersom att vi är lite sega på att ta tag i saker, kontoret och köket är iallafall på G.

Men vad ska jag göra nu?

Det får nog bli att äta lite frukost.

Hey guys!

Jag vaknade av att någon ringde, mycket störande, så nu sitter jag här.
Ännu en seg inte-göra-något-dag, eller jag ska ju faktist ut och springa ikväll igen och det är ju alltid något.

Jag kom föresten på förut att jag kommer vara helt död imorgonbitti. I vanliga fall brukar jag gå upp runt tolv, men nu när jag börjar jobba igen är det sju som gäller. Stackars mig :)

Jag ska nog gå och duscha nu och sen lägga mig och mysa framför tv:n.

Advokaten.

Har precis kikat på Beck-Advokaten med la familia. Gundvald är så jävla skön, haha.. Helt klockren!

Snart blir det nog att gå och lägga sig. Nej, nu blev det genast ändrade planer. Barca matchen från i går är tydligen på Sportexpressen, så det blir att kolla på den NU.

Min bror hälsar, höhö.

Godnatt.

I'm alive.

Jag lever, men det var fruktansvärt jobbigt  + att det självklart hade börjat regna. Men det känns riktigt bra nu efteråt.


Min löpar-outfit.


Jobbibobbi.

Fick precis reda på att jag ska börja jobba på Onsdag. Känns helt bra. Jag har ju en hel del saker jag behöver pengar till, bl.a. Thailand, Skor/Kläder, Stockholm, Köpenhamn och så måste jag ju ha pengar att leva för. Man skulle kunna säga att jag är rätt dyr i drift. Tycker synd om pappi och mammi när inte jag har pengar. Vet inte hur mycket jag fått av dom på sistonde, men jag har ju faktist hjälpt till massor här hemma, så det går nog nästan jämt ut :)

Snart dags för spåret, LILLA spåret, man måste ju börja lite lugnt liksom. Vi får se hur det går. Jag rapporterar ikväll om jag överlevt eller ej.

Tjadå.

Sötnos.

image144
Cutie, for sure.

Rastlös.

Jag är trött på att inte jobba, iallafall de dagar jag bara går hemma och gör ingenting. Så fruktansvärt segt. Jag hoppas jag kan börja jobba i slutet av veckan.

Jag och Johanna har bestämt oss för att börja springa, regelbundet. Så ikväll sätter vi igång. Jag är rätt så säker på att jag kommer dö, men jag måste verkligen.
Hoppade lite hoprep förut, helvete vad jobbigt det var.

Som alla andra somrar när man säger att man ska bli redo för beachen så gick det åthelvete, jag får satsa på att bli fit till Thailand. Jag har lite mindre än tre månader på mig, det kan ju inte vara helt omöjligt? All you need is motivation!

image143

Helgens bravader (Jag, Anna, Sandra och Ronaldinho).

Lördag kvällen blev hur lyckad som helst, även fast vi inte kom fram till slutdestinationen. Vi började hemma hos Sandra med vin och cider. Hoppade in i en taxi och åkte vidare till Pappa Grappa. Där blev det mat, mera vin och massa prat. Hur mysigt som helst. Sen gick vi ner till Deli. Alltid lika trevligt. Där blev det massa mera dricka. Träffade lite vänner. T.ex Diana och Remka som jag inte sett på evigheter. Puss, puss, puss hihi.
Sen gick vi ner mot otten/hugos för att upptäcka att Anna hade glömt sitt legitimation, så då traskade vi upp mot kebaben på drottninggatan och käkade. Fick mycket trevligt sällskap av två +35 taggare.
Promenaden hem var nog den roligaste/sjukaste jag varit med om, detta resulterade i ett x antal mycket snygga bilder.



Hos Sandra.



Pappa Grappa.



Deli.





På väg hem.




Anna och Sandra ni är bäst.

Idag är det IDAG.

Idag är det den dagen som jag igår längtade så mycket efter.
Jag sitter och dricker kaffe som hunnit bli kallt för att jag är så sölig på att dricka det, men jag behöver det så jag blir pigg. Varför jag är uppe så här tidigt är visst för att jag lovat mammi o pappi att hjälpa till med en grej. Jag måste varit full när jag lovade det, för nått minne av att jag gått in i detta avtal har jag ICKE. Men det är ju bra att vara snäll nångång ibland. Fast om jag ska vara ärlig så är jag nog snäll mest hela tiden.
Om jag tänker efter så är jag nog världens snällaste person, nästan iallafall. 

Jaja, idag är det iallafall idag. Jag längtar efter att börja göra iordning sig, mysa med vin, lyssna på bra musik.. Föresten, jag är jättesur kom jag på nu! Skivan jag brände igår, den hakar sig under två låtar så jag måste bränna om den! Det känns ju måttligt kul, buhää. Ena låten gör inget att den inte funkar att lyssna på men den andra är så himmla superbra så jag måste ha den. Dessutom hade jag lagt ner hela min själ på den där cd-skivan och målat och gjort den jättefin. Det är ju just typiskt. 

Nu kom jag på att jag inte ens testat min tänkta outfit. Jag hoppas verkligen det blir bra.
Jag har tänkt att jag ska ha mina lack-leggings, min nya supersöta klänning från Koola Anna, halsband från kyssjohanna och ev. något armband. Mitt största problem är nog skor, har försig inte så många som skulle passa outfiten. Det blir nog antingen dom vita klamydiasmittade tygskorna eller dom brun/guldiga sandalerna. Vi får se hur det slutar. Om det inte skulle funka med dom kläderna blir det nog jeans, min svarta coola Acne t-shirt som jag är kär i, något fint halsband och klamydiaskorna.
Vi får helt enkelt se hur det slutar. Spännande!

Jag har kommit fram till att jag borde sluta röka, men jag har inte tillräckligt med motivation + att jag inte tycker om att gå runt o vara irriterad och ha rycket bara för att jag har abstinensbesvär. Jag har försökt sluta minst 10 gånger, ja iallafall 5, och det har alltid slutat med en cigarette. Jag är verkligen inte bra på sånt här. Det enda som funkat lite är nikotin-plåstrena, det värsta är att dom kliar så himmla mycket i början. Nikotin-tuggumina hatar jag, så sjukt vidriga. Deras reklam för dom borde förbjudas.

Jag ska nog gå ut och röka nu, ha en bra dag sötisar :)

Jag är så sugen.

Jag vill att det ska vara imorgon, NU! Jag är så himmla sugen på att dricka, dansa, umgås, äta gottha kul och LYSSNA PÅ SUPERHÖG MUSIK! Så nu ska jag bränna världens bästa skiva!

Jag är så sugen.

Gårdagen och idag.

Det var sjukt kul att träffa Jossan igår. Först satte vi oss på o´learys och drack en varsin öl och pratade massa, sen när ölen var slut blev vi sugna på ännu en, så det blidde det. Super mysigt var det. Sen gick vi för att köpa biljetterna. Bion började tydligen inte för ens halv tio så vi tog en sväng till Deli också. Mys-mys! Sen fick vi nästan springa upp till Filmstaden för att hinna. Filmen började precis när vi gjorde entré, vilken tajming :) Lite smålulliga slog vi oss ner i en nästan tom biosalong. 
En mycket lyckad kväll!

Idag har jag och Johanna varit ute och gått med stavar. Har inte rört på mig på hur länge som  helst, så det var verkligen på tiden.

Ikväll blir det bara att vara hemma och ladda inför morgondagen. 

So long. 

Mys i stan.

Ska snart hoppa på bussen och åka in till stan och träffa Jossan. Vi ska sätta oss nånstan och ta en öl och sen ska vi på bio. Det blir Ciao bella eller på smällen. Senast jag träffade henne var i Napa så det ska bli riktigt kul.

I helgen ska jag, Anna och Sandra till Pappa Grappa och äta och dricka vin. Riktigt mysigt. Sen blir det antagligen att gå ut. Mycket trevligt.

Nu ska jag gå och göra i ordning mitt hår.
Ha en trevlig kväll.

Hemmaplan igen.

Jag och Anna har haft det helt underbart mysigt. Bakat bullar, druckit vin, blivit lulliga, åkt vattenscooter, myst i fyrudden, kollat på film, legat ute och läst i solen, ätit massa onyttigt med mera, med mera.

image95




image109

image113



När vi var hemma i Norrköping tog vi en sväng på stan, sen ett litet besök på McDonalds.
När jag var hemma åkte mammi och jag och hämta grejerna från Nelly som hade kommit. Allt är superfint :)

Skärgården

Om en timma ska jag åka in till stan och träffa Annis, sen brassar vi ut mot landet. Hoppas ni får det bra här hemma. Vi hörs på Onsdag mina snuttisar. Puss och Kram

image90


Jag är glad.

Jackan är min, min, min :)
Mammi och jag var inne i
stan förut och köpte den +
lite annat, t.ex. en jätte-
mysig tröja från Sisters som
vi ska ha tillsammans.
Mys, mys, mys.
Imorgon tills på Onsdag
åker jag och Anna till
Skärgården, Sandri kanske
också hakar på. Det ska bli
riktigt skönt. Bara ta det lugnt,
åka båt/vattenscooter, dricka
vin, mysa, äta god mat och
ha det trevligt.

Jag kom precis hem från stan, Anna och jag tog en fika på fräcka fröken efter att hon slutat. Det var riktigt trevligt. Nu ska jag gå och sysselsätta mig med något annat.
Kanske kan lägga upp en bild på jackan lite senare, om jag orkar :)

Please, take your clothes off.


We have to take our clothes off
We have to party all night
And we have to take our clothes off
To have a good time
:)

Jag ska snart gå och lägga mig & kolla på någon mysig film tror jag.
Jag hoppas att jag får låna pengarna av pappi så jag kan köpa jackan redan imorgon, kanske.
Jag vill att det ska vara fint väder imorgon, men hur stor är chansen när man bor i Sverige?
Om det blir som jag, Anna och Sandra pratat om så längtar jag till nästa helg.
Jag är avis på Jössie och Cicci som är i Sthlm nu och har det kul. Fuskisar.
Sandra och Jag tror att vi vet vart Lenny är.
Nu vet ni det, god natt och dröm sött lovebirds :)

Have you seen Lenny Hamilton?

Have you seen Lenny Hamilton?
He's about 5-7 years old and his favourite food is socialworkers.
If you see him, put him in a box, but try to keep your hands away, he might take a bite. He's a hungry little kiddo :)
 

If this ain't love, then i don't know what it is.

Eftersom att jag inte har någon man i mitt liv, lägger jag all min kärlek på annat.
I'm in love, again...with a jacket. Det är den snyggaste jacka jag sett i hela mitt liv, så snygg att jag skulle kunna bo i den.
Den är från Whyred och en aningen dyr, speciellt nu när jag redan gjort av med alla mina pengar på andra kläder. Jag hoppas att min älskade pappi vill låna mig pengar, om inte kommer jag att DÖÖÖÖ och det kan han ju inte vilja att jag ska.
Jag får hota honom med Lenny!

No Lenny, don't kill the socialworker.

Riktigt mysig dag igår. Gick på stan med Oskar och Robin, fikade med Nadja, Liza och Johanna, kollade in Lizas och Ussas lägenhet, gick lite mer på stan med Johanna, Johanna åkte hem och jag gick till Anna, hon stängde d, vi åkte upp till Sandra och hämtade henne, åkte hem till Anna en snabbis, åkte in till Sandra igen och käkade, åkte ner till trädgårn och myste och drack en öl, vi åkte hem till Anna, kollade på wedding date och The Hamiltons.
The Hamiltons, en klass i sig. "Two words: Great film",  "... the best horror film since Saw".. Seriöst, jag har nog aldrig skrattat så mycket efter en skräckfilm, så jävla värdelös. Lenny in the box killed the motherfucking socialworker! Och pricken över i:et är att vi råkade se slutet först.
-Har ni redan satt igång den?
-Den började av sig själv..
Men absolut, den är värd att se. Förstår inte varför en sånhär toppenfilm inte gått på bio.


jag vill myyyyyyyyysa.

jag är så himmla myssugen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och vad kan jag göra åt saken? Inte något. Det enda som kan vara till någon tröst är nog en cigarette. Sätta sig ute i mörkret helt själv, med en cigarette och frysa halvt ihjäl. Låter det inte lockande så säg :)

whats the chances of you roll'n with me

Jag har precis hämtat halsbandet och... i'm in love, hihi. Det är helt underbart!

hejdå Snuttisar

Jag är duktig.

Jag har hållt på att städa nästan hela dagen. Jag är så himmla duktig :)

Mitt halsband har kommit så jag och mammi ska åka bort och hämta det sen, wie wie..

Imorgon ska jag och Sandra in till stan och kika runt lite och så ska vi luncha med Annis.. det blir myspys. Jag ska nog köpa en ny plattång och så hoppas jag att jag hittar massor med super-läckra kläder.

Vet ni? Jag saknar mina MD-snuttisar.. Hoppas vi kan busa någon dag :)

Jag har lite kvar att fixa på mitt rum, så jag ska återgå till det.

The time is right now

så sant, så sant..

Jag beställde ett grymt snyggt halsband från kyssjohanna.se förut, längtar tills det kommer. och igår beställde jag lite underkläder, några linnen, en bikini och en klänning. mamma beställde också några linnen och trosor och sen en jättefin klänning från Modström som hon ska ha på julmiddagen i Thailand.. Vet inte om jag berättat det, men min familj + familjen Andersson ska ner till Thailand över Jul, och kommer vara på Koh Samui en vecka eller så och sen åker dom vidare. Dom kommer exakt en månad efter mig, diana, nadja och liza. Åh, det ska bli så kul!

Min hosta, som jag har haft i sjuttio år nu (nästan), håller på att gå över tror jag. Jag hoppas iallafall det. Efter en hostattack känns det som jag har haft ett en-timmas träningspass. om det vore så väl att jag haft träningspass istället för hostattacker skulle jag nog inte ha nått fett på kroppen kvar.

En som vi träffa i Cypern kommer eventuellt hit i September. Det kommer bli mys. Vi ska visa han att Sthlms uteliv inte är något mot Norrköpings. hmm? eller aa, att vi har något uteliv överhuvudtaget.. haha..

Nu ska jag ner o kolla på film o mysa.. 

nattinatti 

Cypern, Ayia Napa!

Jag vet, jag är seg på att uppdatera och det har nästan gått en vecka sedan jag kom hem, but it's never too late :)

Jag har haft så grymt jävla kul... JAG VILL TILLBAKA!
Underbara människor, sjuka händelser, grymma uteställen, massa jävla alkohol, mysiga stränder, MAAT, förfester/efterfester, dans; ja, jag vet inte allt..

Smakprov (med viss cencurering höhö):
-Johanna hittade någon kille som slickade henne i pannan mellan varje mening han sa.
-En New Yorkare, som börja snacka med oss när vi låg o flöt omkring på våra madrasser i havet, som ville bjuda oss på Akons och 50 cents konsert + weed.
-Jag träffade en kille utanför Castle en kväll, som senare verkade tro att vi var bästa kompisar eller nåt.
-En kompis kommentar i Klamydiapoolen "Gud vad jag pratar mycket, en kyss på det?!"
-När jag och Johanna lämnade Anna ensam på rummet, i handuk med en främmande snygging, för att springa och ta ut pengar.
-Kvällen då jag, Anna, Johanna, Jössie och Cicc hade som regel att presentera oss som Snuttis.

Dom smaskiga händelserna behåller jag för mig själv.

Här är iallafall lite bilder:

image71image72image73image74image75image76image77image78image79image80image81image82image83image84image85image86


It's enough!