lipstick jungle

Jag har varit lite dålig på att skriva på sistonde. Ajabaja!

Vad har jag haft för mig då?! Mestadels varit i skolan. Känns som jag bor där. Men det är ändå kul, för jag gör något jag tycker om och jag går i en nästintill underbar klass. Även fast man ibland blir en aningen irriterad på varandra..

L-Kan du vara tyst eller?
S-Har du mens?
L-Är du dumihuvet eller?


image57


Rent är över nu, var och kollade på den tre gånger. Jag bara älskar den. Efter sista föreställningen i Lördags gick jag, Sandra, Diana och Nadja till Trädgården och drack lite öl och cider. Det var så fruktansvärt mysigt och mycket trevlig musik.

I fredags föresten, var jag, Diana, Jossan och Remka på centralbadet. Simmade, åkte ruschelbanan, låg ute och sola och åt glass. Riktigt glassigt..

Idag är det Valborg och jag är bara hemma. Har grillat med la familia. Det är skola imorn igen så jag orkar inte hitta på nått.

På lördag kommer det vara den första dagen på länge jag kan andas ut och iallafall slappna av lite. Det har varit så sjukt mycket på sistonde.

På fredag har vi våran modevisning, den sista som vi får vara med på. Väldigt sorgligt. Efter det är det utgång som gäller med hela klassen.



Jag hatar när böcker tar slut. Man vill veta vad som händer i slutet men man vill inte att de ska ta slut?! Ja, iallafall, igår läste jag klart Everyone worth knowing, den var kanon, men ja, tyvärr så tog den ju slut. Så nu har jag lånat en ny bok av Nadja. Lipstick jungle, Candace Bushnell är det som har skrivit den. Har börjat läsa lite, den verkar bra.


Hoppas alla får en trevlig Valborg!

Rent

Jag är så otroligt imponerad av alla som är med i musikalen. Dom är bara sååå duktiga. Var och kollade på genomdraget idag, dom hade på sig alla scenkläder och dom var så supersnygga i allt. Det har varit en grymt stressig och jobbig vecka, men fruktansvärt kul och det har verkligen varit värt det. På söndag är premiären och det ska bli kul att se den "på riktigt". Jag tycker verkligen att ALLA ska gå och se den. Den går hela nästa vecka också. Man kan ringa och boka på biljettbyrån (011-15 51 00) eller gå in på ticnet.


image51

Jag fixar med strippkläderna

image52

Jossan fixar volanger till tangokjolarna och Sanna overlockar dit dom

image49

Angel & co

image50
                                                                                         
        Sång och dans

image48

Angel, Tom Collins, Pam m.fl.


Jag hoppas att alla få en kanonhelg! Simma lugnt!

Fredagsaktiviteter

Hela helgen har varit riktigt trevlig, speciellt fredagen. Det blev fotboll, öl, musik och grillning. 
 Vädret har verkligen varit på topp, helt underbart!


173736-47

Sandra och Jag. Vätskepaus?


173736-46

Tobias, Robin och Jonas. Softi-softi.


173736-45

Jonas, Jag, Ante och Tobias in action.


b?gh?

Gruppbild (Tjoss är kamerman).



Imorgon är det måndag igen. Koncentrationsveckan börjar på allvar. Det är supermycket att göra så det kommer inte bli mycket fritid.


Nu ska jag ner och kolla på fotboll. Natti natti.

Happiness comer from within your heart, not from your surroundings.


Sommar?

Det är grymt härligt ute. Har legat på altanen hela förmiddagen. LOVELY!! Laddat upp med music inför kvällens bravader, höhö.. Trevligt trevligt!


(snyggiskort)

Nu ska jag ut och lägga mig igen, have a nice day!

sleepyhead

Jag är hur trött som helst så jag borde sova eller iallafall lägga mig och läsa. Jag läser Everyone worth knowing, den är bra. Känner bara för att skriva lite först, innan jag bäddar ner mig. Imorgon är jag ledig så jag kan sova hur länge jag vill, skönt! Det har varit mycket idag i skolan, så jag var helt slut när jag kom hem.

Imorgonkväll blir det fotboll och kanske lite öl; mysigt och kul.
Lördag blir det ev. poesiafton hos Diana; eciting hehe..
Söndagen blir nog att spendera i skolan; segt men nog ett måste.

Pratade med Anna förut om våran Ayia Napa-resa i sommar, det ska bli så himmla kul. 2 underbara veckor. Inte alls lika långt kvar nu som det var förut.. -öhh? höhö

goodnight kiddo


Filmmaraton

Det har jag och Sandra haft. Riktigt skönt och mysigt. Sett massa bra filmer.

Imorgon är det skola igen, koncentrationsveckorna med musikalen börjar. Det lär bli stressigt och mycket att göra, men riktigt kul.

Sen är det absolut inte långt kvar tills modevisningen, vilket gör mig ännu mer stressad. Men det löser sig.

Jag har iallafall många roliga veckor framför mig.

PB ikväll, wieee...

Förhoppningsvis blir det solning med Jöss imorgon med, skönt skönt skönt..

Måste säga att jag har haft ett riktigt bra lov.. tack tack!

What?

Har precis kollat på Zaragoza-Barcelona, väldigt irriterande.. Nu hoppas jag att jag vunnit på lotto så jag blir glad igen! Några miljoner skulle inte göra något, eller 100 000 skulle räcka. Jag vet precis vad jag skulle göra med dom... RESA!!! Det finns inget bättre.

Nu är jag väldigt kissnödig, så det är väl bäst att jag går och kissar och så måste jag kolla hur mycket jag vunnit..




Hej hej hallå

JOHANNA PETTERSSON, hihihi... http://jolieee.blogg.se!!!



 

image41

Mannet, mytet, legendet!

påskmiddag

Idag är det påskmiddag med familjen, farmor och mormor. Jag är vrålhungrig så det ska bli riktigt gott, förhoppningsvis.
Det var sjukt kul igår, iallafall innan alla drog sig in. Jag och Sandra krossade killarna på fotboll, nästan iallafall.

Här är några snygga kort från när tjejerna firade mig när jag fyllt år:






bbq

idag är det grillning och brännboll/kubb som gäller.. Ska bli riktigt mysigt, och solen är med oss. Tack SMHI höhö..
Har sovit hos Sandri, jag hon och annis kolla på film och myste igår med annas 5 kilos godispåse. Det kan inte bli mycket bättre..
Snart anländer johanna pettersson och snart är det dags för den första ölen.. tralala..
tjingepling

Godkväll

Kom hem från mina kusiner för ett tag sen, har varit på kalas. Skojjskojjskojjsigt..
Jag ska snart gå och lägga mig o läsa men först måste jag kiiiiiiiiisssa, nightnight

svullo

damn, vad jag har svullat idag.. jag blir ju så jäkla sugen på allt hela tiden. Först på dan käkade jag lite pastasallad, chips, billies panpizza, godis, hamburgare, sen när vi kommer till maxi (påskhandlat med la familia) plockar jag på mig lite choklad och en stor jävla glass och sen hör jag att pappa och oskar står och beställer en varsin fransk-hotdog utanför, vafan det är ju klart man blir sugen liksom!
 "I must admit there was a couple secrets i held inside"
Näe, helt superseriöst måste jag sluta upp o vara sugen hela tiden! damn it!

 








tankar

jag har sjukt mycket tankar, jag tänker jämt... för mycket. Iallafall när jag är nykter. När jag är onykter där emot tänker jag desto mindre och är desto mer impulsiv, vilket kan resultera i en mycket jobbig ångestdag dagen efter. Men det händer inte alls ofta som tur är. Jag har rätt bra koll på mig själv, höhö. Vafan, vet inte varför jag ens skriver detta. Anyway, jag har precis varit ute och promenixat med Johanna. Det var mysigt, och imorn ska vi sola det ska också bli mysigt.

Just nu skulle jag vilja sitta på en restaurang vid havet i Thailand, med en singha, god mat och bra musik i bakgrunden. Nu kan jag bara drömma om det men förhoppningsvis om ca 7 månader är det verklighet..
Jag har aldrig längtat så mycket efter något...