Sleepyhead

Jag börjar bli trött, vilket är positivt. Det innebär att jag kommer somna fort och desto fortare jag somnar desto fortare blir det morgon.
Det mesta är inhandlat till morgondagen, men troligtvis kommer det bli lite sista-minuten-shopping. Och självklart har jag inte städat ordning på allt som jag tänkt att jag skulle ha gjort idag. Det lär bli lite halv stressigt i morgon, men heyhey jag säger som Tim Gunn hade gjort "make it work" och det är precis vad jag ska göra. Make it work!


Laddad.

Jag ser verkligen fram emot morgondagen. Förberedelser, middag och utgång. Det ska bli så kul att festa med tjejerna eftersom det var en evighet sen sist och jag vet hur galet det brukar bli när vi är onyktra.

Sms alá Thailand

"Hej lill! Vi bor i 6an utanför er! Hihi. Vad gör ni? Kanske kan käka ihop senare? Puss" 11/12-07
Början till kollektivet på Banthai. Phiphi. Amanda och Anna tog in på rummet snett över vårat.



"Hej. Danstävlingen börjar om tjugo minuter, kom hit nu. Behöver din support :) Puss" 13/12-07
Diana joina en danstävling på Reggae bar. Självklart vann hon!



"Ja för fan nu är vi i thailand. Ligger på ett hotell i bangkok. Flyget till samui går 11.25! Japp, ska bli kul att träffa dig :)" 21/12-07
Från Oskar. Resten av the Mansson family har anlänt.







Jag vill tillbaka!

Here we go.

Okej, nu är det städning som gäller... i mina nya heels. Jag måste ju trots allt gå in dom lite så jag inte avlider på dansgolvet imorgon. 

Turf.

På söndag kommer Amanda hem. Jag har saknat henne från dagen då vi lämnade henne i Bkk tills nu. Varenda minut, varenda sekund. Hon är världens bästa kusin och tyvärr, jag byter inte bort henne mot nått. Hon är min!
Oj, vad jag saknar henne! Vi har verkligen galet kul tillsammans.



image564

It's always better when we're together.

Zzzz

Jag har smält det lite nu. Ja, att jag missade Top Model i onsdags.

Jag är uppe igen, tidigt! Det är rätt skönt, ävven fast jag inte känner mig 100%-igt vaken.

image557
Detta är Dennis och ja, han sover.

HALLÅ!?

Detta är sjukt. Jag missade Top Model igår. Hur lyckades jag med det egentligen? Jag kommer inte ens på vad jag hade för mig istället. Städa? Va fan. Så grymt irriterande. Åhhhhhhhhhhhhhh, vad sur jag blir!!!!! Det enda programmet jag vet exakt när det går. Det är liksom inpräntat, och så får jag black out och super-missar det.

Kul! Nu kommer inte jag kunna sova.

jaaaa!

image554
image555
image556

Norrköping city.

Mamma och jag fick med oss en hel del hem. Bland annat en outfit till mig som jag kommer ha i helgen. Jag älskar den, helt superläcker. Men det blir inga avslöjanden. Om ni är nyfikna på hur jag kommer se ut får ni antingen uppsöka mig i vimmlet på lördag eller vänta på eventuella bilder.
Utgången i helgen kommer bli min första i Norrköping på över 3 månader. Galet! Det ska bli hur kul som helst. Jag har heller inte festat med Anna, Sandra och Johanna på lika länge. Denna dag till ära bjuder jag tjejerna på middag. Jag känner på mig att det kommer bli en 100%-ig kväll.


våras vår

Dagen till ära ska jag ha min älskade vårjacka från Bkk. Jag älskar den, älskar, älskar, älskar! Tyvärr har jag ingen bild på den så jag kan dela med mig utav min kärlek. Ni får helt enkelt lita på mig!

hey, Mickey Mouse.


Hello sunshine.

Jag älskar vädret. Helt, helt underbart. Jag skulle inte ha något emot att sitta på en uteservering med mina vänner, prata och dricka någon glassig drink. Det är sånt jag saknar på hösten och vintern, att kunna göra saker utomhus utan att frysa ihjäl. Värme tillåter mer spontanitet. Och jag gillar spontanitet.  

28:e feb

Idag ska jag och mamma gå på stan. Det är shopping som står på schemat. Eftersom att jag varit sjuk har jag knappt varit utanför dörren.

heyhey
Mitt rum är nästintill kliniskt rent. Jag städade nämligen igår. Duktiga jag! Det enda som är kvar att göra är att byta gardiner, det sker så fort jag känner för att göra det.

Nu sitter jag och lyssnar på John Mayer. Hans låtar är mysiga.

Snart dags för frukost.

Föresten, klockan är tio i tio och jag är vaken. Det är rätt sällsynt. Men det känns skönt, jag har lite att stå i idag, ja som att byta gardiner.

Bärbart.

Från och med nu är det bärbart som gäller.

Det känns mysigt att dels ha min egna data att ha alla mina snygga bilder på, dels få sitta på mitt egna rum och nörda. På något sätt finner jag mitt rum inspirerande. Vem vet, kanske kommer det synas i bloggen att ett rum- och data byte har skett?!

Sportcitat

"Det gäller att ha känsla för feeling"
Göran Zachrisson

"Barcelona ligger 9 sekunder, 9 meter, nej 9 poäng efter Real Madrid."
Ralf Edström

"Hela bollen måste ligga stilla innan frisparken får slås."
Sven-Göran Eriksson, SVT under fotbolls-VM 1994

"Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk."
Arne Hegerfors

"Okej grabbar.....Nu vill jag att ni går in på plan som hungriga dvärgar."
Okänd förmåga

"Undrar vad oddset har sjunkit till nu? Det ökar i alla fall."
Lasse Kinch

"Hon hade två i det sista ligget."
TV-Sportens Carl-Johan Svanfeldt om Magdalena Forsberg

"Jag tror på teorin att om motståndarna gör 1 mål, måste vi göra 2 för att vinna."
Howard Wilkinson

"Jag känner verkligen för Magnus Swärd som varit så ambitiös och tränat så flitigt och som fick utlösning precis i denna match."
Christer Abrahamsson


"Jag kände att jag aldrig haft ett så bra skjut på flera år."
Magdalen Forsberg i Sportnytt efter sitt andra VM-guld i skidskytte

"Lugn grabbar, ni är inte ett dugg bättre än vad dom är."
Rolf Zetterlund

"Georgios Ka...nån grek."
Bengt Bedrup

ELLE-galan 2008

Eftersom jag missade Elle-galan när den gick på tv så ska jag se den nu. Så det så!

Irriterad.....

Jag är sjukt irriterad på att jag är förkyld. Jag nyser ungefär hela tiden och jag hatar det. Den som smittade mig kommer inte få ett lätt liv :)

S, A, E.

Jag har trots allt haft en bra helg tillsammans med Sandra och Anna. Vin, melodifestivalen, yatzy, gossip girl, galen panna och mys. Helt perfekt!

Speed up

Try to keep up with me
'Cause I can give you some
All the loving you need
I give you such a rush
Baby step up your game
Keep up with my pace
Girl I know that you want it
Don't hesitate

I want you behind my bedroom doors
Ready or not, we're about to speed up
I'm lovin' you girl

I can give you 100 percent of me
If you'd come I'm sure that you will see

La liga

Söndagkväll.
Barcelona vann mot Levante.
Real förlorade mot Getafe.
Detta innebär att Barcelona endast är två poäng efter Real Madrid.
Jag är lycklig.


Fc Barcelona- Més que un club


När sånt man inte tror händer människor i sin närhet, händer.

Jag kan fortfarande inte fatta. Det är sjukt. Sjukt. Sjukt. Fel. Fel. Fel. Jag blir arg när jag tänker på det. Varför händer det alltid fel personer? Det är så orättvist! Så hemskt! Så sorgligt! Så fel!


Sandra och Emma

Sandra kommer hit snart. Får se vad vi hittar på. Till kvällen blir det nog att kolla på melodifestivalen och dricka vin. Jag orkar inte vara sjuk, så jag låttsas helt enkelt inte om det.

.........

Det är sjukt vad livet kan vara orättvist ibland. Det skrämmer mig!


Please, please, please

Please, stay for a while now.

i'm not feeling 100% well

jag känner mig sjuk och deppig. jag hatar att vara sjuk. jag hatar att vara deppig.
jag vet vad som skulle få mig att må bättre, men eftersom det inte går får jag försöka hitta någon annan lösning. om jag skulle haft massa pengar nu skulle jag tagit dom och shoppat tills jag blev på bättre humör. men eftersom jag inte har massa pengar så går inte det heller.

typiskt!

Bikinisar

Älskar dessa bikinisar från JG4B. Kooooooooooool! Speciellt snyggingen i mitten. U want a piece of me? oh yes, oh yes! yes, yes, yes, yes!



                
Finns hos Nelly.

Monki

Monki öppnade här i Norrköping i förrgår. Jag tänker inte plåga mig själv att gå dit förens jag har pengar.

Ooooutfit-t-t.




 Ja!

Puh!

Dom har varit här med möblerna. Kvart i tre kom dom. Tur att jag var uppe vid nio!

www.minimarket.se



Jag är så sugen på massa shopping.

En torsdag.

Jag har varit uppe sedan tjugo i nio på grund utav att det ska komma en leverans med massa möbler till kontoret. Jag går aldrig upp så tidigt!! Jag hatar att gå upp tidigt! Dom ska komma någon gång mellan 9 och 3. Självklart har dom inte varit här än, vilket innebär att jag kunde sovit minst 3 timmar till.

Efter två koppar kaffe har jag iallafall piggnat till. Nu ska jag bara gå runt och vänta på att dom ska dyka upp. Kanske inte fullt så roande.

Konsten att spela svårflirtad

Jag och Johanna diskuterade det igår. För att det ska fungera tror jag att man måste vara lite av ett proffs. Tanken är ju att personen man utsätter detta för ska inse hur mycket den är villig att kämpa för att få det den vill ha. Och visst är det så att det finns en viss charm i saker som är just svåra att få. Men tänk om man inser när man väl har det man vill ha att det bara var spänningen och vägen dit som var kul. Konsten ligger nog i att bevara spänningen och det charmiga tills man är helt fast i varandra. Men vågar man chansa, den utsatta kanske ger upp innan, tror att personen inte är intresserad. Jag tror att man måste hitta en balans mellan att vara för svårflirtad och för lättfångad. Men hur lätt är det när alla känslorna bara vill ut?!   


Att spela svårflirtad är helt klart en konst i sig.

Kina!

Sandra och Johanna har dragit. Jag sitter och väntar på att Mamma och Pappa ska komma hem med Kina-mat. Är sjukt sugen! Något som jag mer är sugen på är vår och sommar. Är trött på gråa och trista dagar.


Ointressant

Håller på att göra mat. Johanna kommer hit om ett tag. Vi ska iväg och sola och sen blir det nog bara att ta det lugnt.

Dagens dag.

Sov hos Johanna inatt. Fick henne att hämta nässpray, ögondroppar och till och med byta påslakan när vi skulle sova på grund utav min allergi. Gulligt, eller hur?! Idag har vi varit på Ikano/Ikea med Catarina. Det blev lite shopping. Bland annat ett par jeans och en jättesöt bh.

Imorgon blir det eventuellt att åka och sola.

Nu ska jag inta tv-soffan och hoppas på att det är något bra program eller någon bra film som visas.

Bubblor

Just nu befinner jag mig i en inspiration -och kreativitets bubbla och jag hoppas att jag kommer stanna här, länge. Resten utav mitt liv. Jag har sjukt mycket ideér som jag vill få verkliga. Som jag ska göra verkliga. Men just nu finns det hela endast på papper och i mitt huvud. Jag har olika delmål för att ta mig till det slutliga målet, men jag är helt säker på att jag kommer älska varenda steg på vägen.

Men vad det handlar om, det stannar hos mig.

Solning och mys.

Kom hem för ett litet tag sen efter en solning med Johanna. Mycket skönt.
Nu sitter jag och väntar på Sandra. Hon ringde precis och sa att hon åkte från jobbet nu, så hon borde vara här inom kort. På vårat schema står; mys, mys och mys! 

s/s 08

Carin Wester s/s 08 (www.carinwester.com)






Detta får mig att längta grymt mycket till vår och sommar.
Jag är kär!

Kaffe, kaffe, kaffe.

Sitter och dricker kaffe. Lite senare blir det eventuellt en solning och sen dyker kanske Sandra upp. I såntfall ska vi påbörja vårat Gossip Girl maraton.

Igår fick jag sms från Amanda som befinner sig på Phiphi. Hon skrev att hon sakna mig massor och att Phiphi inte va sig likt utan mig. Om jag hade pengarna skulle jag inte tveka att åka dit. Saknar Thailand och henne sjukt mycket.

image527

Minnen 07

image511
Studenten. Jag och min Dajäna.
image512
Koh Samui. Utanför Tesco i februari.
image513
Modevisningen.
image514
Cypern.
image515
Ölbrännbollen. Så snygga!
image516
Mys på Annas land.
image517
Bullbakning.
image518
Skärgården.
image519
Svull.
image521
Hmm.
image522
Anna, Ronaldinho och Jag en sen höstkväll.
image523
Party hos Anna.
image524
Oh, yes!
image525
PUSS!
image526
Singstar hemma hos mig.

Några mycket snygga bilder från 2007.

13.22

Anna åkte precis. Jag sitter och lyssnar på Colbie Caillat och funderar på vad jag ska hitta på idag. Hmm, hmm?!

Bubbly

"It starts in my toes
makes me crinkle my nose
where ever it goes I always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go"

Myskväll

Anna kommer hit snart.
Vi ska hyra film och mysa.

En helt perfekt söndagsaktivitet.

Släkt och vänner.

Våra gäster åkte precis.
Det var jättetrevligt.
God mat/tårta/glass.


Jag känner mig sugen på att göra något kreativt. Det får nog bli att utöka mitt förråd av modebilder. Först gäller det bara att hitta blocket.    


It's all that simple.

image459

Each breath of yours

Glad
Känslosam
Inspirerad
Tacksam

"Each breath of yours I am fortunate to hear fills me with life that creates my passion and gives me reason to find beauty in everything"


Lycklig!

Fredag.

Idag fyller min älskade bror år. 18! Premiär ikväll. Tror jag är mer orolig än mamma och pappa. Han tycker säkert att jag är lite för överbeskyddande ibland. Men jag är ju trots allt hans storasyster. Jag hoppas iallafall att han får riktigt kul.

Min kväll består utav vin ovh Gossip Girl. Dagen inleddes med Gossip Girl och den avslutas på samma sätt. Jag är beroende utav den serien.

Var inne i stan och fikade med Tobias och Anna förut. Det var riktigt trevligt. Det blev lite uppdatering av vad som hänt den senaste tiden och prat om gamla minnen. Inte sett Tobbe-bobbe på en evighet.

Sitter och väntar på mat. Ikväll är det far som står för det. Hasselbackspotatis, fläskfilé och rödvinssås. Jag är så hungrig... och törstig.






Okej

Kalaset igår hos Petterssons var hur trevligt som helst. Sista dansen var pricken över i:t. Sandra och jag avslutade hemma hos mig med ett antal filmer då ingen av oss verkade kunna somna.
Vaknade imorse, åt frukost och kollade på Gossip Girl innan Sandra begav sig in till stan.



Nu sitter jag och väntar på Anna. Det blir mys, kanske lite tilltugg, prat och film. Imorgon är det Linköping som gäller. Jag är i stort behov av ett par nya sneakers, jag ska även kolla present till Oskar som fyller år på fredag. Morgondagens sponsor blir min kära pappi. 

 image509

Oh-yeah.


Idag fyller Johanna 20 år.

image508

U want a piece of me?

Min helg har varit super mysig.

Idag har jag umgåtts med min cooling Liza.

Imorgon ska jag på kalas hos Johanna. 20 basst!

Jag är glad, jag är fattig och jag har ont i huvet.


Intressant?