Surf and Turf.

Jag är uttråkad. Bussen går inte förens om en timme. Jag sitter och tänker på att jag saknar Turf jättemycket. Det bästa av allt är att hon kommer hem på min födelsedag. Jag hoppas verkligen att hon kan joina kalaset. I sånt fall är jag säker på att det kommer bli världens bästa födelsedag.

Be yourself Turf.
Be yourself Surf.


Shake and bake!

Godmorgon.

Gick upp för ett tag sen. Har precis ätit frukost. Mina underkläder från D&G har kommit, wie wie wie! Min älskade Mammi ska åka och hämta dom sen.

Idag ska jag som sagt in till stan och träffa Annis. Fast det är inte förens hon slutat jobba, vid fem, så jag har tänkt att vara snäll och städa och fixa lite här hemma.

I helgen ska jag till Växjö. Ska bli super mysigt.. och spännande, tralalal.Nu ska jag gå och hitta på något.

Läggdags.

Imorgon ska jag träffa min kära vän Anna Göllas. Det blir en sväng på stan, solning och sen får vi se, kanske en fika. Det ska i vilket fall som helst bli supertrevligt, som alltid!

Nu kommer inte jag på något mer att skriva och dessutom är jag jätte-trött, sååå atte... jag avrundar här. Yes I do, yes I do! Godnatt.


Djupa diskutioner, rökning och Jerry Springer.

Måste medge att jag känner mig lite som en ny person efter resan. Jag vet inte riktigt hur... men det känns bra.

Jag hade hoppats på att jobba lite den här veckan, men tyvärr så blev det inget, ser inte så ut i allafall. Istället har jag spenderat de tre första dagarna denna vecka genom att ha djupa diskutioner med mig själv, rökt och kollat på Jerry Springer.
Okej, kanske inte riktigt.
Visst, jag har kollat lite på tv, tänkt en aning på min framtid och kanske rökt ett par ciggaretter. Men jag har även pratat en hel del i telefon, kollat in massa snygga kläder på internet, solat, kollat lite mer på tv, tänkt lite mer på min framtid, sökt jobb och så har jag läst.
 
Jag läser en bok av Allen Carr, han har fått sjukt många människor att sluta röka utan både hjälpmedel, som t.ex. nikotinplåster, och viljestyrka. Riktigt intressant bok + att jag verkligen hoppas att det funkar för mig med. Jag blir rädd när jag tänker på hur jag mått dom andra gångerna jag försökt sluta + att jag blir rädd utav att bara tänka på att inte längre röka. Icke-rökare har inte en aning om vad det är man går igenom, men dom ska verkligen vara glada för att dom är just icke-rökare.    
Det är verkligen sjukt att man börjar röka. Riskerna är så uppenbara. Rökning är den orsak som flest människor dör utav i västvärlden.
En sak som jag läste som jag inte kan sluta tänka på är att om man skulle få in nikotinet som finns i en endaste ciggarett i blodet så skulle man dö nästan direkt. 

Det är sjukt! Ändå fortsätter man att röka. 

Underkläder.

Jag älskar underkläder. Dessa två set skickade jag efter för ett par dagar sen. Shopping kan verkligen få en att känna sig så lycklig. I allafall mig :)

Set från Dolce&GabbanaSet från Ellos

Tycker synd om er som inte kommer få se mig i dessa ;)


Okej okej okej.

Först hade jag tänkt att dissa min blogg totalt, men vad ska jag då göra när jag absolut inte har någonting att göra.. som till exempel nu? Jag kan lika bra skriva.

Hej!

Som dom flesta säkert redan vet är jag tillbaka i Sverige. Det är kallt, det är tråkigt och jag vill tillbaka till Thailand. Dom två månaderna jag spenderade där har varit dom grymmaste två månaderna i hela mitt liv. Jag har upplevt så sjukt mycket saker och träffat så många underbara och inspirerande människor. Thailand är mitt andra hem och innan året är slut kommer jag vara tillbaka.