"Ravelli asså, nu är han kung"

Måndag igen.
Det har varit en rätt ointressant dag. Jobbade till typ halv fem, åkte till Maxi med Mammi, kom hem, gick ner och kollade när min bror hade fotbollsträning och nu sitter jag vid datan och nördar. Vilken Måndag!!

Liza och Olga har bokat biljetter till Arvika. Jag är grymt sugen på o joina dom, men jag tror min ekonomi säger ifrån. Men det skulle vara så sjukt kul.. Jag måste verkligen tänka igenom det här och ta en titt på min ekonomi.

"Ravelli asså, nu är han kung"
Jag ÄLSKAR VM-krönikan från 94. Jag tror jag kollat på den ca. 7654087 gånger.. Nu vet ni det :)

have a nice day dudes!!

HOOOOOOOOT!!

Det är förbannat varmt, eller så är det jag som är sjuk.
Det skulle mycket väl kunna vara det sistnämnda. Min hals har varit CP på sistonde. Den har gjort ont fram och tillbaka hela veckan. Mina ögon är ännu mer CPiga, dom rinner och dom kliar. Vad har jag gjort för att förtjäna det här??
Fast nu känns det lite bättre för nu fick jag en glass av mammi. Tack mammi!

Nu ska jag gå ut och äta min glass och röka en cigarette, som definitift kommer lindra min hals. Tack gud för cigaretter!

Btw: Min snuttispluttis har äntligen skaffat en bloggis...------> 
www.olgalicious.blogg.se <3<3<3

Midsommarafton alá 2007

MIDSOMMARAFTON 2007









Älgen krocka med en hund
Bäska droppar droppa in i min mun

Ett rådjur sprang in en gren
och slog i sin pung
O.P Anderson smet in i min mun



midsommar

Tack för en trevlig midsommar girls och grabbs.
Jag måste kila, sillen kallnar!

Hej hej hallå

Jag är väldigt seg på att uppdatera. But here we go!

Man skulle kunna säga att detta är den första lediga lovdagen för min del, förutom helgerna vill säga. Jag är en vuxen kvinna, och vuxna arbetar, och det är precis vad jag gör.
Jag har inte pysslat med så mycket annat förutom jobbet. Kollat på fotboll har jag visserligen gjort en del, på min brors matcher. Dom äger!
La liga är avgjord, mitt älskade F.C Barcelona vann inte. Jag är såååå sur på Real och Mallorca!! Men jag har lyckats gå vidare! Jag kikade på matchen med Sandra och Anna. En helt perfekt Söndag, förutom andraplatsen. Innan matchen satte igång åkte vi till McDonalds i Annas superläckra bil, det blev Mcdriven där Anna beställde två SMÅ lilla menyn till mig och Sandra. Och som att inte det skulle vara nog, vem står inte och langar ut maten om inte Bonde-söker-fru-Helen. I varjefall, så åkte vi hemmåt igen där Kimstad The Movie väntade. HERREGUD, säger jag bara, vad pysslade man med när man var yngre egentligen??? Jag hade inte sett filmen på länge eftersom att den varit på vift, och hade inte mycket minne av vad filmen skulle innehålla, HERREGUD vilken chock. Jag tjöt för att jag skrattade så mycket. Om denna film skulle komma ut till allmänheten skulle jag helt bombsäkert gå under jorden som Usama Bin Laden! DAMN IT!!!
Det bästa av allt är att vi inte hann kolla klart på hela filmen så det ska jag och Sandra sysselsätta oss med när hon kommer. En helt perfekt start. Öl och Kimstad the Movie!

Igår klockan ett på jobbet var det midsommarmiddag, mycket mumsigt och efter det åkte jag hem till Liza. Efter ett tag blev vi lite hungrig så vi sprang ner runt knuten och beställde en pizza och en kebabrulle. Mycket nyttigt. Sen dök Diana och Nadja upp och vartefter kilade vi till Fräcka fröken där vi mötte Jössie. Där blev det fika och prat. Sen bar det av mot videolandskapet och Diana. När vi kom hem till Diana kollade vi på alla bilder hon framkallat från t.ex. 80-tals- och clubkids partajjen och studentveckan. Det var verkligen skitkul att se alla bilder, jag längtar tills jag får dom i mina händer. Sen kollade vi på filmen vi hyrde, Step up. Så jävla värt det. UNDERBAR film. Btw, var är alla dom där killarna??? Jag menar, hallåååå, dom kan ju inte bara finnas på film?? Iallafall, jag hade världens mysigaste kväll!

Jahaja, midsommarafton idag. Fick ett sms från Tobias kvart i sju imorse, han är på Öland, där han skrev "Nu e kl kvart i sju.. sjukt bakis och första ölen e öppnad.." Det är sååå mycket Frank över honom asså, hahha.. Och så ringde han förut också och det första han sa var "krökar du inte eller?".. Dessutom har deras tält redan pajjat haha.. Så det blir bortamatch för dom hela helgen, men jag håller mig till Krokhagen. Tjarå!!

Girlylicious

Massa bra på TV ikväll. Älska onsdagar!!

Satt o väntade på att MTV news skulle sändas, men gav upp efter ett tag. Sandra sa att det var nått i klass med Chilla Gunilla, om inte bättre! Hallå? Jag vill se! Varför kan dom inte sända det åtminstonde varje kvart eller så eller iallafall när jag vill se.. hallllllllllllllllllllllllllllllllllllllååå..

Tredje arbetsdagen idag, känns bra, förutom att jag har ont i nästintill hela kroppen. Men bara jag tänker på Cypern och Thailand så känns det genast bättre.

Idag är d mindre än 6 veckor tills jag, Anna och Johanna åker till Cypern. Koooolt!! D ska bli superduper kalas kul!!


I helgen avgörs La liga.. Jag är nervöööös, öhhhhh. Men känns som d redan är rätt klart, buäää. But u never know lixom!! Go Barcelona!!! tralalala...


"Giiiiiiirls", ni ä dom bästaste bästa!!!





Mycket viktigt inlägg!!!!!

Studentveckan

Det har varit sjukt jävla kul.. Roligast var nog brännbollen, som vi tjejer självklart dominera i!

Här är lite snygga bilder från veckans bravader.. (du vet, bilder säger mer än 100 ord. Det är bra det för jag orkar inte skriva massa);

              

              

Prom tonight

Sitter o väntar på bussen in till Sandra.. Vädret är verkligen inte på topp.. Deprimerande!!
Pratade precis med Liza över telefon, hon hade varit o sjungit såhär på morgonkvisten.. Lovely höhö!!

Jaha, ikväll är det bal!! Får se vart det slutar.. Ha en bra dag snyggisar!!