Vad vill du?

Anna och jag har kommit på att Gud har något emot våra planer. Han måste hata oss! Vi får hoppas att det löser sig ändå, annars får vi göra upp med honom personligen. Yes!

Hey you!

Gårdagens match: 4-1 Barca. Lionel Messi är min Gud. Han är så fruktansvärt jävla grym. Men frågan är vad som håller på att hända med Ronaldiho?!?!? Barcelona är inte Barcelona utan Ronaldinho!

Jaja.. Har precis kikat på Idol. Amanda är grym! Jag hejjar på henne och Christoffer stenhårt! och Sam och Daniel och Marie och Gathania. Va fan, alla är ju typ sjukt bra! Svårt asså.

Imorgon ska jag in och träffa Diana, Liza och Nadja. Mys-pys. Sen ska jag leka med Anna. Det blir också mys-pys.

Och förhoppningsvis åker jag och Anna till Sthlm på Lördag, vilket också kommer bli mys-pys, eller kanske snarare röjjigt :)

Kan inte bli mycket bättre.

20.00 Idol
21.00 Top Model
22.00 Barcelona-Zaragoza

Det kan verkligen inte bli mycket bättre. Jo, kanske om jag hade en chips-påse också, men det har jag ju tyvärr inte, hittade iochförsig en läkerol ask från gårdagens mys + att det fanns kvar lite cola. Det får funka!

Damn, Carin Wester.

Igår var jag, Anna och Sandra i Linköping. Mycket trevlig vistelse, förutom vädret. Vi var bland annat inne i en butik som säljer grymt snygga märkeskläder, bland annat från Carin Wester. Jag tror att jag är lite kär i henne. Hittade en grymt underbar poncho to die for, nästan iallafall. Men eftersom jag inte har den stadigaste ekonomin för tillfället + att jag måste ha pengar till så mycket annat så är jag tyvärr tvungen att vänta med det köpet. Ibland är det riktigt synd om mig. Anna hittade även en superduper snygg jacka, också den från Carin Wester, men som tyvärr också får vänta på att bli omhändertagen.
Jag hittade också en snygg T-shirt från Merde, men Anna sa att D hade fått in en del snygga t-shirtar, som jag tänkte att jag skulle spana in först.

Jag kom iallafall hem med ett par svarta lack-pumps som jag nu försöker gå in -Jag hatar att gå in skor! Det är ju först efter ett bra jävla tag som dom blir helt underbart sköna, som mina söndertrampade lacoste sneakers eller mina vita klamydia-skor. Det är skor to die for! Dom är vrålfula, men dom skönaste skorna i hela världen. 

Jaja!

På kvällen myste vi hemma hos mig med kvällsmat, Idol, House och So you think you can dance.

Superduper mysig dag.

Idag blir det en slappa-hemma-dag. Iallafall som det ser ut nu. Eller det blir det. Idol och Top Model! Wie!

Hejdå. 

Update.

Har inte skrivit på en evighet känns det som, men eftersom att jag har ett sånt fullspäckat liv så har jag inte mycket tid över till nördande :)Eftersom alla är så fruktansvärt intresserade av mitt liv så tänkte jag vara snäll och uppdatera lite.

Well, på sistonde har jag jobbat, festat.. hmm, ja jag har gjort en hel del iallafall.

Förra helgen, ja jag vet inte ens hur jag ska beskriva den. Kanske galen?! Iallafall Fredagen, resten av helgen låg jag helt död. Nästan så att det var värt det, för kul hade jag iallafall, kanske lite på andras bekostnad. Men ibland måste man få leva ut sina fantasier, och sen att vissa inte kan engelska kan jag ju inte rå för. Måste säga att detta var Johanna och mitts bästa försök och jag har det till och med på film. Om jag lär mig hur man lägger in film från telefonen någon gång så ska jag allt lägga upp den här. Jaja, inte många som förstår vad jag babblar om men skit samma. Jag gör det iallafall! Jag, Johanna och Sandra träffade även några killar som ville leka fruktsallad med oss på deras hotellrum. Mycket unik raggningsreplik. Tyvärr kände vi att en kebabrulle lockade lite mer.
Mycket minnesluckor från denna kväll.
Kollade på Boston Tea party förut där jag fick reda på att det är åthelvetes dåligt med minnesluckor och att det är ett tecken på att hjärnan håller på att kolapsa. Det låter ju inte så jättebra. Får hoppas att jag överlever ett tag till.

Denna helg har jag för en gångs skull varit utan festandet. Var på 25-års kalas i fredags, shoppade tapeter och golv och lite med mamma och pappa på lördagsförmiddagen, kikade sedan på min brors match och sen myste jag och anna till det med en varsin kebabtallrik på stan och bio. Gårdagen blev full av slappande. Riktigt mysig helg faktist.

Dessvärre fick jag ett ryck imorse på jobbet och kände världens festsug. Men det får vänta till helgen, då min och Annas tripp till Sthlm förhoppningsvis blir av.

Blir antagligen inget mera jobb denna vecka. Känns skönt på ett sätt, men ändå inte. En mycket mysig sak är iallafall att jag ska träffa Diana, Liza och Nadja i veckan för att planera Thailand lite. Och så ska jag och Anna eventuellt till Linköping och shoppa. Mycket trevligt!

Oh, DAMN! Kollade på Valladolid-Real Madrid igår. Vilken jävla match. Bästa jag sett på länge. Om Valladolids spel inte bara handlade om en engångsföreteelse och tur så tror jag att dom kommer klara sig riktigt bra i La liga.
Föresten så är El Clásico den 23:e December och då befinner jag mig i Thailand. Jag hoppas för deras eget bästa att dom sänder den matchen där :)
Och en sak till, såg nya designen på Camp Nou: sjukt jävla grymt! Måste verkligen dit sen och se makeovern!

Okej, nu har jag skrivit massa onödiga saker. Hoppas ni är nöjda nu tötisar :)

I wanna take you away.

Tralala, please don't stop the music.

JAG VILL BÖRJA FESTA NU!
Jag är hur sugen som helst på att vara full och galen. Och jag är riktigt sugen på vin. Och jag är riktigt sugen på att röja med tjejerna. Och jag är riktigt sugen på... en cigarette.

image191

Whyred

image196
Här är lite bilder på min jacka från Whyred :)
(Syns kanske inte så bra men jag kan försäkra er
om att den är gudomlig).

Just follow the music.

Min och Annas Sthlms-visit har blivit uppskjuten till ev. nästa helg. Ikväll blir det istället att festa med tjejerna. Först vin, mat och mys hemma hos Anna och sedan in till Otten.
Mitt största probem är vad jag ska ha på mig. Jag har panik-handtvättat min Koola Anna klänning, en ljusblå klänning från Vila och min svarta Acne tröja. Frågan är bara vad av det jag ska ha. Det står iallafall mellan lacktights+klänning eller jeans+tröja och till det mina nya pumps som jag får grymt mycket skoskav av. Det blir att ladda upp ett förråd med plåster. Jag skulle också kunna ha ett par andra nya skor, ett par röda lack-ballerinas men dom får jag också skoskav av så det spelar inte så stor roll vilka jag väljer. Vi får se hur det slutar.

När jag och Mammi var och shoppa förra helgen hittade jag en grymt snygg väska i skinn från Don Donna som jag blev kär i. Så när jag har 1295 kr över blir det att shoppa den, vilket ioförsig kommer att dröja och den kommer antagligen försvinna innan dess, ja ja, jag får väl hoppas på ett mirakel eller att pappa vill köpa den åt mig.

Jag hoppas att det blir fint väder på Söndag så min och Jossans plan går i verk. Höhöh!

Nu måste jag gå ner och höja min musik ännu mera bara för att irritera grannarna :) Jag tror inte dom tycker om när jag är själv hemma för min musik hörs typ enda in till stan. Kanske inte riktigt, men nästan :)  

klicka då... KLICKA DÅ!

Sammanfattning från gårdagen: Mys, kroatiskt rödvin (som var förvånansvärt gott), pizza, prat, äppelpaj med vaniljsås, massa tårar och nyfunnen idol.

Det var jag och Sandra som fick stå för vindrickandet eftersom Anna skulle åka hem på kvällen och sen jobba idag. Innan vi korkade upp var jag skeptisk till hurvida det kroatiska vinet skulle smaka, men det visade sig att det var riktigt gott och lättdrucket. Efter en stunds drickande och prat beslutade vi oss för att åka och äta pizza. Det låter ju kanske inte alls så avancerat men har man ett bilsäte som vägrar klicka (klicka då...KLICKA DÅ) så är det inte alltid så enkelt. Vi tog oss iallafall till pizzerian där vi efter ett bra tag fick beställa in våra pizzor och öl/STARK-cider/cola light. När vi ätit och druckit upp åkte vi hem till mig igen och efter ett tag åkte Anna hem till sig för att ladda inför kommande jobb-dag. Sandra och jag fyllde på vinglasen och la oss och kollade på Stockholmsjävlar. När den var slut ringde Mr. Ericsson och efter det samtalet hade både jag och Sandra en ny idol (typ).
Sen kommer vi till den traumatiska delen på kvällen. Jag och Sandra kom på att vi ville se en mysfilm och det slutade med att jag nästintill drunknade i mina egna tårar. Titanic är inte att leka med. Jag hade inte sett den på en evighet, men jag visste att jag grät till vissa scener.. men seriöst, så där mycket har jag nog aldrig gråtit till en film. Det var sinnessjukt och kanske lite pinsamt också för nu kanske Sandra tycker att jag är ännu mer töntig än vad jag egentligen är, haha.. :) Näevars, SANDRA GRÄT OCKSÅ hihi.. Titanic är iallafall inte en film jag skulle vilja se på en första date.

Idag har jag och Sandra kollat på repriser från So you think you can dance och så har vi även kollat på min brors fotbollsmatch.




Satt och kollade på Sverige-Danmark med mammi och pappi förut. Damn, vad Zlatan ägde! 
Sist jag var på Råsunda kollade jag på Ronaldinho, Kaká och grabbarna ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig och ladda inför morgondagens shopping med mammi. Måste verkligen köpa skor!

Dina kyssar smakar hallon med mjölk!

Jag kom på en till sak jag gjort idag; gått och sprungit! Förstår inte hur jag kunde glömma det, det mest händelserika på hela min dag :)

Btw, i början av November ska jag gå modell på kungsgårds frisyrvisning, det lär bli gryyyymt kul, men jag tror inte dom slår våran visning i våras ;)

Nu ska jag nog bränna en skiva om jag orkar. Hej då.


Mormor och Top Model?

Jag fick precis reda på att min Mormor (80 +) tittar på Top Model. Inte direkt det jag skulle tippa på att hon kollade på.

Förutom att ha varit riktigt uttråkad idag så har jag städat typ hela huset.
Damn, vad det var jobbigt. Jag var helt svettig när jag var klar.

Imorgon ska jag, Sandra och Anna mysa och jag hoppas på att myset innehåller vin för jag är såååå sugen på det.

Nästa vecka blir det förhoppningsvis lite jobb. Jag dör på att bara gå hemma.

...till och med till klamydiapoolen!

Jag är så sugen på att röjja totalt, Ayia Napa-röjja! MEN, det går inte att Ayia Napa-röjja i Sverige för att Sverige är Sverige. JAG VILL TILLBAKA TILL AYIA NAPA, TILL ALLT ROLIGT FOLK, TILL ALL DRICKA, TILL VÄRMEN, TILL STÄMMNINGEN, TILL RÖJJET OCH TILL OCH MED TILL KLAMYDIAPOOLEN!! Sverige är ett dött jävla land och dödast av allt är nog Norrköping. Om jag inte hade saker att se fram emot, skulle jag helt klart se till att jag hade det. Men nu har jag Stockholm, Thailand/Malaysia och ev. Köpenhamn att se fram emot och förhoppningsvis ännu mera saker. Och för nästa år har jag redan lite planer, så även fast jag inte är i Ayia Napa och röjjer för tillfället så känns det rätt bra.

Godnatt.

Färg -och stilkonsult.

Jag ska eventuellt gå en färg -och stilkonsult kurs. Visst låter det glassigt!? Jag hoppas det blir av, för det lät hur kul som helst.
Även fast jag antagligen inte kommer ha någon användning av det till en början, så kan det vara bra att ha sen och det ligger ju inom det området jag vill jobba.

Vi får se hur det blir.

Project Runway 2007

Vilken final!
Allas kollektioner var underbara.
Det var massa av plaggen som
jag blev helt kär i.
Och självklart satt jag och grät.
Jag gråter för minsta lilla verkligen.
Ibland vet jag inte ens varför jag
gråter. Jag är lite knäpp :).
Nu längtar jag tills det börjar
igen.


femte-september-tvåtusensju!

Den här dagen började ju bra. Jag har varit vaken i en halv timme och jag är redan rastlös. JAG VILL JOBBA, men det finns inte så mycket att göra på jobbet så jag kan inte jobba.
Jag funderar på att kanske sy lite, jag har inte gjort det på evigheter, men frågan är bara vad.


image174

Jag får helt enkelt tänka ut något.



Kom att tänka på Thailand när jag såg dom här bilderna:



Oskar, jag och Robin efter en kväll på Green Mango. Lite smått lulliga, men bilderna är grymt coola.
Green Mango är nog ett av dom häftigaste uteställena jag någonsin varit på. Så om ni är på Koh Samui/Chaweng så tycker jag absolut att ni ska gå dit.

Det är inte långt kvar tills vi drar nu, det ska bli så sjukt kul.



Nu ska jag gå och hitta på nått som gör mig mindre rastlös.
Ciao tötisar.

Top Model/Idol/Kök/Sthlm/Project Runway

Det är så störande att de går samtidigt, jag har suttit med fjärren i högsta hugg och switshat (?) fram och tillbaka.

Imorgon ska vi åka och kolla på kök, och förhoppningsvis beställa, köpa eller boka eller vad det nu är man gör. Jag tror att vi bott här i 7 år och redan när vi flyttade hit började vi prata om allt som skulle göras om, inklusive det förbannade köket. Nu hoppas jag verkligen det blir av. Vi har varit runt lite då och då och kollat på kök, men alltid är det något eller så är det vi som ändrar oss och kommer på att vi vill riva lite väggar här och där med mera, med mera. Men nu har vi kommit fram till att vi ska skippa hela riva-väggar-grejjen och ha köket så som vi har, bara riva ut allt och sätta in nytt, och sänka tak, sätta i spotlights, måla, kakla, mixtra, sätta in nytt golv, byta dörren till uterummet, ja alltså hur enkelt som helst! Jag funderar på att erbjuda mig själv att fixa ihop allt det där, vem behöver byggare när jag finns till hands? :) 

Inte den här helgen, men nästa, ska jag och Anna upp till Stockholm och bosätta oss hos Cristofer, iallafall över helgen. Jag undrar om han vet vad han gett sig in på :) Det ska iallafall bli hur kul som helst. Massa fest, mys och shopping. Och så hoppas jag att jag träffar Jens.

Imorgon är det dom två sista avsnitten av Project Runway, tralalala.. Underbart.. och spännande!

Nepp, nu ska jag ut och röka och sen kolla på någon film eller nått. Godnatt.

Godmorgon.

Inatt somnade jag inte förens säkert halv fyra, det på grund av att jag ville läsa klart min bok. Svek med Karin Alvtegen. Jag lånade den först utav Anna när vi var i Skärgården, sen glömde jag att låna hem den men så visade det sig att vi också hade den och nu har jag läst klart den. Måste säga att jag inte tyckte om hur det slutade. Låg och störde mig på det en bra stund innan jag somnade och det irriterar mig fortfarande. gaaaaaaaaaaaah, psyka IDIOT!! Jag måste nog hitta någon lite mer roligare bok, eller inte rolig, en som man blir glad utav, jag vet inte om jag berättat det men jag läste Underbar och älskad av alla med Martina Haag för ett tag sen och den störde jag mig gärnet på också, till och med ännu mera.



Jag får försöka att hitta något mitt i mellan. Om det är någon som har något bra tips på en bra bok så skriv!

Idag har jag lovat mammi att städa lite här hemma för att hon ska ha tjejträff här på fredag, så det ska jag göra. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på mer, förutom att springa och kolla på Top Model.

Nu ska jag iallafall ut och röka.

Goodnight my lover/s, höhö.

Nu ska jag gå ut och röka och sen gå och lägga mig. Jag har lovat att drömma om "snuttisdanne", så det ska jag göra :)

Godnatt tötisar..

Mera heta bilder från i Lördags.



Kanske kommer upp fler bilder från själva festen lite senare, vi får se, jag har inte fått dom än.

Sådär mysigt stjärnklart

Satt ute och rökte nyss och det är sådär mysigt stjärnklart på himmlen och då kom jag att tänka på att jag faktist tagit studenten. Jag har inte tänkt alls mycket på det, det har bara flytit på och liksom fallit naturligt att jag inte ska tillbaka till skolan. I början trodde jag att det skulle kännas tomt och jättekonstigt när alla andra går tillbaka till skolan, men vet ni, det känns faktist helt jävla underbart. Klart man kan sakna det lite ibland, men absolut inte så att jag vill vara där igen.
Om jag ska vara seriös, kommer jag nog aldrig mer att gå i skolan, absolut inte så som jag känner nu, men man vet ju aldrig vad framtiden har att erbjuda. Förhoppningsvis om några år kommer jag att ligga med en paraplydrink i ena handen och alla mina miljoner i den andra på en underbar strand, omringad av supersnygga killar. Det låter ju inte helt fel!

Kvällspromenad.

Jag och Johanna har varit på en mysig kvällspromenad, gick bort till strömmen och satt där ett tag och pratade och sen vandrade hemmåt.



Ekonomiskt oberoende.

Det är ett av mina mål; att kunna göra precis vad jag vill när jag vill, utan att behöva tänka på vad det kostar. Jag vet att man inte blir lycklig av pengar, iallafall inte den sortens lycka, men om jag skulle vara ekonomiskt oberoende skulle jag kunna göra de saker som gör mig glad, som till exempel att resa, visst det gör jag redan rätt ofta, men jag skulle kunna resa ÄNNU mer, jag skulle kunna köpa hus på något helt underbart ställe, jag skulle kunna köpa hur mycket kläder jag vill, jag skulle kunna köpa min och Annas drömlägenhet i Stockholm, kanske till och med något ännu glassigare. Ja, jag skulle kunna göra precis vad jag vill! Det är mitt mål.

Ni kanske tycker att jag satt ribban lite väl högt upp, but just wait and see :)
 

Helgen.

Lördag/Söndag: Åkte först hem till Sandra där vi i väntan på att Anna skulle sluta jobba tog den första ölen och fixade lite. Lite efter fem kom Anna och hämtade oss och vi åkte och lämnade in filmen jag och Anna hyrde igår, shoppade lite mat och hämtade upp våran öl, sen bar det hem till Anna där vi fixade det sista, drack vidare, käkade, kollade på gamla kort, pratade och hade det mysigt.


(bilder på mig och Aston från förisen)

Lite senare dök Johanna och Jokke upp. Och efter ett tag hoppa vi in i bilen för att åka till slutdestinationen Loddby. Det var ett bra tag sen någon av oss var där så det tog ett litet tag att hitta, men till slut kom vi fram. Tobias fick sin snygga present, som han senare tappade bort, haha. 
Det var riktigt kul att träffa alla som jag inte sett på evigheter. Det första jag, Anna och Sandra gjorde var att glida in till "dansgolvet" och totalt äga sönder det.. Nästan iallafall :)
Kvällen flöt på och vid tre hugget fick Sandra för sig att ringa taxi och åka hem. Haha :) Iallafall så stannade jag och Anna kvar. Tror vi tillbringade den mesta av tiden inne i bastun, hmm. Minnet sviker lite. Vid halv sex ringde vi taxi och åkte till Sandra.
Mådde verkligen piss när jag vaknade, kände mig helt död. När vi piggnat till lite gick vi ner och köpte pizza/kebabtallrik. Sen låg vi bara och kollade på film.


(bakisbilder)

Vid fem kom mammi och pappi och hämtade mig, vi åkte till halvars och tog en varsin glass och sen hemmåt.

Så har min helg sett ut. Flera blider kommer senare.



Kalas ikväll.

Anna och jag hade en mycket mysig kväll igår; kollade på film, käkade lite godis och pizza, kollade på massa gamla kort, pratade med våra fulla mammor i telefon och tillsist somnade vi till Braveheart.
När vi vaknade upp hade vi fått en till sängkamrat:



Kom hem för ett tag sen och nu ska jag bara ner och packa och fixa och sen in till stan igen.
Ikväll är det röjj på hög nivå :)