Minnen

Det finns vissa minnen man vill minnas resten av sitt liv, det här är ett sånt minne. Köpenhamn 2007! Dom här två dagarna har varit så grymt roliga. Sjukt snygga kläder, sjukt coola visningar och SJUKT läckra killar. Helvete alltså. Man visste inte om man skulle kolla på kläderna eller grabbarna.
Middagen i går med alla var guld värd. Vi har såå kul tillsammans. Lite shottar och drinkar blev det också. Det finns så mycket kul att berätta men jag måste packa, som jag sagt att jag ska göra varenda dag nu men som inte blivit av, men nu måste jag. Trött är jag också, väldigt trött om jag tänker efter. Och i natt blir det sista natten jag sover i min säng på ett bra tag.   

Jag saknar redan alla md:are och mina andra vännor. Vad skulle jag vara utan er?


thaii

Imorgon :)



8 timmar kvar

8 timmar kvar tills vi ska stå vid halvars, hmm ljuvligt.. Jag hoppas donken är öppen så man kan köpa kaffe.

jag, nadja och lisa är hos lisa. Dom kollar på oc, men jag har redan sett det avsnittet så jag sitter här och nördar.

pappi och jag gick på stan förut, vi shoppade 8 böcker, så nu blir det läsa av hihi.

"better to be king for 15 minutes than a schmuck for a lifetime" - fukking true.. 

Schoooool

Nu sitter jag i skolan och väntar på att tobias ska sluta, vi ska kila runt lite på stan. Sen ska jag och Johanna sola; skööönt.

Kalaset igår var riktigt kul. Johannas mormor är så yr och så rolig. Igår tappade hon bort tre saker; hennes väskor, blommorna till J och Catarina "suck" och theo+koppel. Ett par kramar fick jag också av henne, jag tror hon diggar mig, iallafall mina ögonbryn haha.

Inte imorn men imorn åker vi till Köpenhamn, det ska bli så grymt kul, lala..

 Jag måste packa och fixa massa när jag kommer hem, både till Köpenhamn och Thai, jag skulle hellre sova men det är väl lika bra jag tar tag i det.

Kalas

Idag fyller Johanna 19, så ska snart bort på kalas hos henne. Kaker/bullar, tårta och kaffe, mummsfillibabba.

Jag och Jossan har typ segat oss igenom den här dagen, varken hon eller jag har haft ork eller energi till att fortsätta med konstruktionen till balklänningen. Istället har vi diggat till mina superbraiga skiva, druckit cappucino, pratat om o smuggla sprit och lite annat smått o gott. 

Jaha, om man ska dra sig bort mot kalaset då.  

Back on track

Igår hade Jag, emil och tobias myskväll, sandra kom även förbi en liten sväng o joina oss, det var trevligt även fast det inte var så länge. Vi kollade på lite filmer, lirade lite tv-spel och käkade massa chips. Jag måste ju tipsa om filmen "Torkel i knipa", så jävla skön film, fast har inte sett klart hela än så det kanske jag ska ta o göra sen.
Roligaste komentarer kom nog från tobbe igår, han är nämligen lite sjuk, så hade han lagt sig till rätta i min säng, hostade lite o sen bara helt plötsligt "Jag är så dålig" med värsta tyck-synd-om-mig-rösten. 
Nu på morgonen fortsatte vi där vi slutade inatt, med chips och film. Jag ska nog inte käka chips på ett bra jävla tag nu, mår illa när jag tänker på det. usch-usch-usch.  

Jaja, nu ska jag gå o dricka kaffe och rökiröka med mammi.

Snart

eller näe nu är det visst krubb, jag återkommer när jag käkat klart.

Billie the vision & the dancers

jag är kär, så underbar musico..  Jag längtar tills i mars då släpper dom en ny skiva.

O nu kom jag på att jag kanske ska gå o kolla på Filip och Fredrik i mars också, Fredrik är jag också kär i. Jag drömde att jag kysste han i natt, vad kan detta betyda? haha 

"I wanna be with you tonight. tonight, tonight" tralala, nu ska jag ut o röka o sen lägga mig o lyssna vidare på billie. 

Dagens inlägg

gick inte o publicera det inlägget jag skrev igår, men idag gick det visst fint.

Jag kom precis hem från mina kusiner, det har varit jättetrevligt. Käk, tårta, film och mys. Jag och Amanda kollade även på massa läckra kort från när vi var i Thai förra året.

Det är så otroligt skönt att vara ledig på fredagar, idag gick jag upp klockan halv ett, sen åkte jag in till stan och träffade Jossan och Johanna, tog dom förbannade korten, sen åkte jag och johanna vidare till Bempi. Jag körde nintendo och Johanna klippte dennis. Jag villllllllll ha nintendo, det är grymt kul.

När jag satt i bilen på väg hem från lkpg kom jag in i värsta tycka-synd-om-mig-själv-humöret och jag kände med helt ensam. Jag vill ha någon att dela allt med, någon att pussa, någon att vakna upp brevid. buhuu. 
Näe nu får jag sluta tänka på det. I'm soon 19 and fukking high of life, hihi.

Imorgon är det en vecka kvar till Thai, det ska bli helt galet skönt att komma iväg ett tag.

Amen.

gårdagens inlägg

Jag och Jossan alltså, vilka talanger. eller kanske mest jag, haha. Vi skulle ta kort i en fotoautomat på stan, Jossan skulle ta dom första två sen slänga sig ut och så skulle jag hoppa in och ta dom två sista, det gick finemang. Sen var det dags att skriva ut korten, så kommer det upp massa text o sen något med sextio sekunder så jag bara fort som satan trycker till på en knapp, haha och så hör jag Jossan i bakgrunden skrika neeeej, tyvärr försent, o det visade sig att den knappen jag tryckte på innebar att det kortet som var förvalt skrivs ut i 4 kopior. Smart emma.. Men det är lätt hänt när man drabbas av panik, haha. Så imorgon ska vi in till stan igen och göra ett nytt försök.
Man kan säga att vi tillägnat en hel dag åt Martin, typ det enda vi gjorde i skolan idag var att pyssla med hans jävla brev. Men fint det blev det, haha.

Solat idag har jag också gjort och jag är väldigt varm och väldigt röd i ansiktet.

Jag vill till Festivalen imorn, billie the vision and the dancers ska spela, jag diggar dom till tusen, men så ska jag på kalas i Lkpg, så jag kan inte. sad-sad-sad. Lisa ska även jobba där. Jag vill även ut på krogen med mina vänner, men det kan jag ju heller inte om jag inte drar in till stan senare på kvällen när jag kommer hem. Vi får se hur det blir, jag borde inte. Men brukar ju inte kunna stå emot. We'll see.

På Lördag ska jag, emil och tobias hyra film och mysa hemma hos mig. Nu blev jag sugen på o spela tv-spel så det ska jag nog föreslå.

Lady Savoreign är grym-grym-grym, tralalal..

Nu ska jag ut och röka och svalka mig lite, nattinatti.